Tud valaki egy jó tisztítókúrát ajánlani? (beszélgetés)
A krumplidétáról meg itt írja, hogy jó a narancsbőrre:
Szia,
én a rizskúrát ajánlom barna rizzsel, ha még sose csináltál ilyet, mert a léböjtbe, gyümölcsböjtbe a szilárd táplálék hiánya miatt könnyen bele lehet bukni. Én már mindenfélét csináltam a víznaptól az almakúráig, de szerintem a rizsdiéta a legjobb, mert finom, (olivaolajon kell megpirítani, én egy kis szójaszósszal ízesítettem). Itt a linkje - felépítő heteket ír, de én ezt ennyire nem tartottam be, csak fokozatosan tértem vissza.
Nem enged linkelni. A google-ba írd be, hogy rizskúra, az ideal ponthu-n van a legjobb leírása.
Kifejezetten narancsbőrre való még a krumplikúra, ilyenkor csak főtt krumplit szabad enni minimális sóval 3-4 napig, de abba a monotonitása miatt eléggé bele lehet bukni. A rizsdiétánál legalább tönkölykenyér meg zsiradék is van.
én ezt www.drnatura.hu csináltam, nagyon jó tapasztalataim vannak vele.....
érdemes többen összeállni és a 3 havi kúrát megrendelni, mert úgy leosztva a havi adag lényegesen olcsóbb
További ajánlott fórumok:
- Őszi tisztítókúra ötletek
- Tud valaki ajánlani olyan orvost (lehetőleg a Dél Pestiben), aki császároz különösebb indok nélkül is?
- Makacs székrekedés+aranyér kezelésére elegndő egy tisztítókúra?
- Olvasta valaki a Tisztítókúra felsőfokon c. könyvet? Egy új módszer van benne, az ún. Master cleanse. Tapasztalatok?
- Ismeri valaki a Máriatövis magolajat vagy a májvédő teát? Az arcomról szeretném eltüntetni a pattanásokat tisztítókúrával.
- Tejérzékenység, ekcéma és tisztítókúra végül romló állapot...