Tud nekem valaki ötletet írni, hogyan lesz fiú a gyermek?:) (tudásbázis)
Ez csak mendemonda , de lehet hogy van benne valami ?
A donorral etess sok hust "ferfias!" kajakat , nass,edesseg kerulendö :)
Szia!
Nos mi a második gyerkőcre sokat vártunk, majd egy évet...kislány szerettünk volna, így a korábban említett a peteérés előtt pár nappal próbálkoztunk, de nem volt eredménye, aztán az év vége felé el vesztettem a türelmemet (meg volt két korai vetélésem is) és azt mondtam nincs trükközés, peteéréskor voltunk együtt (lh teszt+ hőmérőzés alapján), és most szeptember elején megszületett a lányunk :)) Drukkolok :)
Szia!
100%osan biztos módszer én úgy tudom,hogy nincs,de pároméknak bejött anno a következő módszer:
A lényeg az,hogy tudd mikor van pontosan peteérésed.Erre ma már lehet venni patikában tesztet is ha jól tudom.
Na és az a lényeg,hogy állítólag a "lány spermák" lassúak,míg a fiúk gyorsak.
Ha néhány nappal a peteérésed előtt szeretkeztek,akkor mire peteérésed van,a fiú spermák elhalnak elvileg,a lányok viszont szép lassan célba érnek és megtermékenyülve kislány lesz a baba...ha viszont pontosan a peteérésedkor szeretkeztek,akkor mivel a fiú kromoszómák a gyorsabbak,ezért azok rögtön megtermékenyítik szerencsés esetben a petét,így mire a lassú lány kromoszómák a petéhez érnek,már késő,mert megtermékenyült...pároméknak bejött és anno a 80-as években ennek elég nagy divatja volt,így sok barátjuknál,ismerősüknél is azt mondja elég nagy százalékba bejött,de persze 100%-os természetes módszer nincs...
Nem is lehet legálisan egyébként...
Engem is érdekelt a téma, mert nálunk genetikai okokból kislány kellene, de minden hozzáértő azt mondta, hogy nincs semmilyen hatékony módszer.
Csakis lombikkal...:P
Az összes többi csak kuruzslás.
Sziasztok.
Már van egy kislányom és jövőre nagyon szeretnénk kistesó és persze kisfiút. Esetleg tud valaki ötletet arra hogy mikor nagyobb az esély erre?Minden érdekel,köszi előre is !!!
További ajánlott fórumok:
- Mesélj nekem a gyermekedről...
- Tudtok nekem olyan téli gyermek lábbelit ajánlani, ami jó meleg, és nem is ázik át?
- Tudnátok nekem ajánlani Nyíregyházán jó gyermekorvost?
- Tud nekem valaki ajánlani megfizethető és jó magán gyermekorvost Budapesten?
- Tudnátok nekem olyan oldalt írni, ahol a gyermekeim puzzle játékot játszhatnak?
- Nemsokára 40 éves lesz a testvérem és szeretnék valami szép köszöntőt küldeni neki. Tud valaki ilyet írni nekem?