Tudtok nekem olyan téli gyermek lábbelit ajánlani, ami jó meleg, és nem is ázik át? (tudásbázis)
:)
Régebben egy fórumon kérte valaki, hogy tegyek fel képet róla.. (..de már nem tudom mi kapcsán, aztán valahogy ott maradt:D )
Na, igen... Tartson ki 1 évszakot! Azért sok lenne 1 évszak 2 cipő csak azért,mert kinőtte...
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én nem adok a számozásra... A lányomnak van 22es és 24es cipője is. A 22es 15 centis, a 24es 14,5ös... A 24 papucsban pont végigér a lába, az 14 centi...
Mérőszalaggal megyek vásárolni! De mindent!!! Néha még így is bebukom. Nyár elején pl. vettem egy rövidnacit, de fel se jött a csípőjén... :P
Én azt olvastam, méghozzá talán pont az Elephanten oldalán, hogy igenis nagyobb cipőt kell venni, mint a gyerek lába! Méghozzá így:
a cipő akkor kényelmes, ha legalább fél centivel hosszabb, mint a láb, mert járás közben picit tudnia kell mozogni a lábnak. És akkor még bele kell kalkulálni, hogy a gyerekek lába menet közben nő, tehát 3-4 havonta le kell mérni, ha új cipőt akarunk venni. Ha nem akarunk a szezon közepén új cipőt venni, mert a gyerek kinőtte, számoljunk rá még 0,5-1 cm-t.
Ezért én úgy szoktam venni, hogy lemérem a gyerek lábát (most 14 centi), tehát vagy 15, vagy 15,5 cm belső hosszú cipőt veszek majd...
Én még várok. Úgyis kb. egy héttel előre meg lehet tudni, mikor jön a zimankó, addig meg jó a zárt őszi cipő.
Az sem jó, ha túl nagy a gyerek lábára a cipő, mert egészségtelen és nem tud benne járni, de nagy a dilemma, mert nyilván olyat meg nem veszel meg, ami pont jó, mert pillanatok alatt kinövik... Nagy szerencse lenne, ha egész télen kihúznánk egy bakanccsal!:)
:)))
Remélem azért majd kapunk hasonló árfekvéső csoda-csizmát:D
hát igen ,veszélyes !!!
Én még várnék , hiszen még odébb van a tél ( remélem )
Nagyon jó ez a kis csizmácska, és az ára is baráti:)))
Szerintetek nem korai még téli cipőt venni??
Mármint, hogy az ember ilyenkor mennyivel nagyobbat vegyen???
Mert lehet, hogy meg sem mozdul majd a gyerek lába, de az is lehet, hogy beindul, és nő mint a gomba!!:))))
Én is.
Csak gondoltam, hátha érdekel használt is.
Háááát... :) Igen. Erre nagyon kényes vagyok:)))
Lehet hülyeség, de ez van!!!!
Nem márkafüggő;)A goretex önmagában biztosíték arra, hogy a cipő,csizma nem fog beázni;)legalábbis nekem eddig ez volt a tapasztalatom.
Én szoktam venni a Hegyi sport boltban impregnáló folyadékot, és biztos, ami biztos alapon időnként még azzal is befújom. Tökéletesen lepergeti a vizet;)
Néztem én is. Valami szellőző technológia:))))
Az ára szerintem viszont brutál... 15-17ezer ft között:((((((((((
én most láttam egy hasonlót a Deichmann reklámújságában :)
Az csak 25 ös méretig van :)
A honlapon az utolsó katalógus ,utolsó oldal :)
További ajánlott fórumok:
- Tudtok írni olyan verset vagy idézetet, ami apának szól a csecsemő gyermekétől és könnyekre fakasztja?
- Orrdugulásra tudtok természetes gyógymódot 7 éves gyermekemnek?
- Tudtok olyan regényeket, ahol az anya meghal a gyermekéért?
- Nem túl drága, magán gyermek bőrgyógyászt keresek Pesten. Tudtok ajánlani?
- Tudtok ajánlani jó, magán gyermek hematológust?
- Tudtok Nekem olyan oldalt ajánlani, ahol 2 felnőtt és 1 gyermek részére tudok keresni jó árban szállást a Balatonnál?