Gyógyvíz..inni is szokták, mert jó a gyomornak is. De inhalálni is nagyon jó, mert sós. Ezt nekünk a Svábhegyi gyerek tüdőgyógyászaton javasolták. Náthára, orrdugulásra, köhögésre...Mi kimondottan inhaláló géppel szoktuk, de ha felmelegíted és a gőzt belélegzi az is jó. Ha nem bízol benne, hogy nem önti e magára(látom hogy van egy kis problémátok), még orrba csepegtetni is jó. Egyébként gyógyszertárban kapható
szerintem ha teszel bele kb 3 evőkanállal az jó de annyi azért kell,nekem nem panaszkodott a gyerek sem hogy kellemetlen lenne szépen megindult neki,a kicsi 6 a nagy 9éves lesz tavasszal,a tied pont köztük van korban:)
nekem azt mondták liternyi vízbe jó bőven ne sajnáljam,jópár kanállal lehet...igy én boritom a sima durva 5 kilós sószacsiból,nem méregetem,túladagolni nem lehet:)
nekem most utólag azt mondta a házidokim,védőnőm,nőgyógyim mindenki,hogy nem nagyon ajánlák a kamillásat csak a sima sósat mert a kamilla nagyon szárít...nem akarok okoskodni,mig nem mondták én is kamillával gőzöltem,csak azótta sima sós vizzel.