Trükkök, amelyek segítették a fogyásomat... (beszélgetés)
Citromos víz,zöld tea-sok folyadék
Kis mennyiségek naponta 4-5x
Este 6 után semmi csak folyadék
Sok zöldség,gyümölcs,fehér husi
SPORT
nekem mindig akkor volt hatásos a fogyi, ha minden reggel azzal kezdtem, hogy ráálltam a mérlegre. A cél az volt, hogy mindig kevesebb legyen mint előző reggel. ez persze csak digitális mérlegen lehetséges.:) így gyorsan lehet fogyni. viszont most teljesen véletlenül novemberben elkezdtem odafigyrlni hogy mit eszek és este inkább csak gyümölcsöt, zöldséget ettem, és életemben először nem göscsösen akartam fogyni. kb 4 naponta álltam mérlegre és egy hónap alatt lement 4 kiló úgy hogy aztán az ünnepek alatt sikerült betermelnem egy-pár sütit, csokit és egyéb fincsiséget azzal az önnyugtatással hogy januárban újra indul gőzerővel a fogyi. csodák csodájára 0,2 kilót híztam, ezt mondhatjuk semminek! úgyhogy maradok a hosszabb távon hatásosabb módszeremnél és így simán lemegy majd az 6 kiló plusz.
ja még hallottam olyat hogy érdemes citromos vízzel indítani a reggelt, serkenti az anyagcserét, és fel is frissít. és gyakran alkalmazom. na meg a a reggeli mézes zöld tea is gyakori.
További ajánlott fórumok:
- Ki hogy segítette át a babáját a fogazásos időszakon?
- Ma is segítettem valakinek
- Lányok írjatok kinek mik segítettek a terhességi rosszuléteknél
- A fogam nagyon begyulladt milyen természetes szerrel lehet rá pakolást tenni? A a hidegvizes kendö nem sokat segitette:(
- Ma ismét segítettem egy anyukának, aki egyedül neveli két...
- Te hogy viseled a hazugságot?Pl baráttól, ismerőstől akinek segítettél.....