Ki hogy segítette át a babáját a fogazásos időszakon? (beszélgetős fórum)
10 hónapos kislányom 3-4 hónapos kora óta rendszresen viszatérő fogzási fájdalommal küzd.
Amit próbáltunk: Chamomilla Vullgaris, 15 ch, Chamomilla Vulgaris 30 CH, Viburcol végbélkúp, Dentinox, borostyánlánc és amikor nagyon kivan, akkor Nurofen éjszakára..
Amióta a láncot hasznájuk kevésbé nyűgös. (Talán attól.:)
Foga még mindig nincs.
Sziasztok!
ismeri valaki OSANIT nevű homeós bogyót! Egy német ismerős ajánlotta ,ezt használják hogy nyugodtan aludjanak és a fogzás időre is jó!
Sziasztok!
Nálunk nem volt különösebb gond, mikor a fölsők jöttek nyűgösebb volt kicsit az átlagosnál.
Én masszíroztam neki az ínyét az ujjammal, néha sósborszeszes vattapamaccsal dörzsöltem be neki.
Ezek elég jól beváltak, egyébként ezek a hűthető rágókák is egészen jó találmányok ilyenkor!
Jajj, szegénykém!!! Titeket is sajnállak, nehéz lehet ilyenkor, ha beteg a gyerkőc (ha a foga miatt van is). Nálunk még hála az égnek nem volt betegség-még szopizik talán azért. 2 fogacskánk van, nyüszizéssel sírással járt, de más panasz nem volt. (mondjuk én kicsit náthás vagyok-nagyon vigyázok, el ne kapja)
Jobbulást!
Gratu))
lejjebb találx rá homeost))
Valószínű, hogy ez a baj, vagy rosszat álmodik...
Fél 12-kor szopizott, utána meg fél 6-kor.
Reggel 6-kor meg úgy kuruttyol, hogy csak na! (jó, ma 7-kor:-)Pelus tele egy adaggal, tehát kelni kell! Akkor is kis szopi-bohóckodás.
Reggelente mindig olyan jó kedvű, kipiheni magát:-)
Szép napot! Remélem nekünk is jó lesz!
hát ez benne van a pakliban)))
bizti naon fexíthet már neki meg ugye fáj(((
jó éjt nektek is))
köszi, jól vagyunk. Igaz ma először megharapott a drágám szopizás közben és rögtön 2x is... Már nem lehetett éhes, és csak rágicsálni akart valamit-cici volt kéznél-ill. szájnál-ban:-)Előtte evett almát-banánnal.Gondoltam megkínálom, mert mentünk sétizni. Hát ez lett a vége.
Most már 2.szor sírt fel...nem tudom mi van. csukott szemmel néha sír, feszeng. Sikerült vissza rakni a kiságyba 5 perc alatt szerencsére.Kicsit magamhoz öleltem-ez elég volt.
Remélem, fog alukálni pár órát legalább a köv. etetésig! (és nem fog harapdálni):-)))
jó éjszakát!
Képzeld! Kezd kibújni a 2.fogacskánk is!:-))
Ma szép időnk volt, mentünk sétizni. Másfél óra után sírni kezdett, sőt ordítani. Ki kellett venni a b.kocsiból, sőtt apa jött értünk. Ithon detto sírás,cicilés óránként,nyüglődés. Hát gondoltam, már megnézem az ínyét-bekenem. Akkor látom, hogy az első mellett pici fehérség, íny megnyílva... remélem azért tudunk kicsit alukálni..Jó éjszakát!
hát én is örültem, gondolhatod... Remélem ma is jó éjszakánk lesz, majd meglátjuk. De mint írtam korábban igen változók még az estéink. (fogzás bekavar, meg is lepődtem a tegnapi estén,hogy ilyen jól alukáltunk-bár nem fújt a szél, mint azelőtt)
Jó éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- Ma is segítettem valakinek
- Lányok írjatok kinek mik segítettek a terhességi rosszuléteknél
- A fogam nagyon begyulladt milyen természetes szerrel lehet rá pakolást tenni? A a hidegvizes kendö nem sokat segitette:(
- Ma ismét segítettem egy anyukának, aki egyedül neveli két...
- Trükkök, amelyek segítették a fogyásomat...
- Te hogy viseled a hazugságot?Pl baráttól, ismerőstől akinek segítettél.....