Trágár beszéd (beszélgetés)
Úgy általában utálom a dedós hozzáállást és ez az.
Lerázza magáról a gondokat, oldja meg más.
Árulkodás...
Már gyerek korunkban elmondják nekünk, hogy az árulkodás csúnya dolog.
Az ilyet elképzelem gyerekként, hogy milyen volt. Barátok nélkül, magányosan, mert senki nem áll vele szóba, mert még a végén hazugságokkal árulkodni megy az óvónénihez....
Itt is szembetűnő, hogy az ilyen még jelet sem kap nagyon és nem is igen kommunikálnak vele....
Nem ismerem Muraját, nem olvastam eddig a hozzászólásait. Arra reagáltam, amit itt olvastam.
A fene vigye el!
(Azon tűnődtem, ez káromkodásnak számít-e még a mai világban? :-))
Muraja-t már megtanultam olvasni:D
És előre tudom, hogy mi fog kisülni belőle:(
Már olvastam több fórum hozzászólását, mindegyiknek a vége az, hogy a magyarok hülyék, meg az egész keleti szektor. Nála ideálisabb, bölcsebb ember nem létezik.
Szidja az egyházat, de leírja, jehova tanúi, mentették meg az édesanyját a koncentrációs táborban. Kicsit ellentmondásos a hölgy.
Egy dolog az, ha valaki nem osztja más véleményét, megint más gúnyolódni.
Ha sértegetnek valakit, jogosan érzi megbántva magát.
K.rvára könnyű egymásra sz.r dolgokat mondani, nem? (Csak hogy témába vágjon.)
Fárasztó lenne elgondolkodni rajta, vajon miért írhatta azt, amit.
mond miert is lett igaza a paromnak aki magyar , rolatok magyar lanyokrol ?
no jo en vesztettem parom nyert !
Mi nap vissza kapta az igazolast hogy mar Nem magyar alom polgar hanem hontalan mitt gondolsz miert ?
nem baj en mar nem irok vissza nem erdekeltek egyaltalan .
Ahhoz képest, hogy nem itt született, szerintem elég jól beszéli nyelvünket!
Kár rajta gúnyolódni.
XDDDDDD
és Muraja...?:D Ő se semmi!!!!:D
Ha a erzelmeit " kordaba " tartotta volna akkor egy segfej ki a megirt chablont jatsza ! erzes , empatia nelkul csak csupan mind lelki szaki ki könyvekböl taplalta magat . Ö Ember es az nekem az alfa -omega ! Soha nem tartozott semi standart egyhaz dirigent palcaja ala de mind teologia doktor elöadott a Sorbonon . Az ami törten az fog fajni örökke es vigasz ra nincs a sok baromi meny - pokol es masfele kreten magyarzatt a buta ember dogmaja . Mert igen e vilagban felelmiteni kell es arra az egyhaz tunemenyes .
Ami a pedagogusakat illeti az egy mas " iro asztal " csak annyit anno mig gyerekeim iskolasok voltak ket esetukben magany tanulokent fejlödtek es jobban mind az ugy nevezett autoritasok keze alatt .