TOS szindróma (beszélgetés)
Sziasztok! 19 éves lányomat műtötték márciusban tos szindróma miatt. Műtét után hetekig erős fájdalmai voltak. Szerencsére jobban lett, de újra visszatért a fájdalom, ahogy elkezdte használni a kezét. Ma mentünk vissza a kezelőorvosához, aki szerint nem szabadna fájnia. Írt ki neki még gyógytornát és ultrahangos fizikoterápiát. Augusztusban, szeptemberben kell visszamennie hozzá. El van keseredve szegény, hogy a semmiért szenvedte végig a műtétet…
Örülnék, ha lenne valaki, aki járt hasonló cipőben, tudna valami bíztatót mondani.
szia
nekem azóta kiderült hogy mind a két oldalon TOS-van de nem foglalkoznak vele, mert közbe felmerült az SM gyanúja MR-ikre járok, tavaly voltam 6-szor MR-en, idén 1* vannak gócaim.
Sziasztok!
Látom, h egy ideje már nem aktív ez a topic, mégis szeretnék kérdezni. Nálam ma diagnosztizáltak TOS-t, még pedig Costoclavicularis szindrómát. A neurológusom csak jövő héten fogja látni a leletemet. Őszinte leszek, aki végezte a vizsgálatot, nem volt túl optimista, bár próbálkozott. Én Mydetont szedek, más nem hát és lesz gyógytorna is. Ti hogy vagytok?
Nekem miután neurogerlon 100 mg 2*1 nem lehet kapni így felírták a Chinotal 400 mg 3*1-en de úgy gondolom ez sok.
Nem sok?
sziasztok!
Kinek milyen fajta TOS szindrómája van és hogy kezelik mivel?
Nekem Naftilong 100-at írtak ami hónapok óta hiánycikk. Kinek mit írtak fel értágítót? Kinek milyen mellékhatása van a TOS szindrómának.
Köszi