Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tortába való mazsolát mibe és mennyi ideig kell áztatni? fórum

Tortába való mazsolát mibe és mennyi ideig kell áztatni? (tudásbázis)


9. Naplemente. (válaszként erre: 7. - 6b006fc769)
2012. szept. 30. 16:27

Ez nagyon tetszik! Majd kipróbálom. :))


Rumba tettem végül (oroszkrém jellegű tortába készült), egy kevés vízzel higítva, megmikróztam, mert kevés időm volt, jó lett!

Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat! :)

2012. szept. 30. 06:21
Attól függ, milyen torta. ha illik hozzá a RUM, akkor rum-ba (somlói, stb..), ha nem, tejbe vagy vízbe. Vízbe nem szeretem, nem lesz tőle olyan jó az íze :)
2012. szept. 30. 00:04
én rumba áztatom. van egy erőspistás üveggel mindig a hűtőben, ha fogy megint telemazsizom és felöntöm. nem csak tortába jó:-)
2012. szept. 29. 23:46

rumba, természetesen


esetleg a süti ízének megfelelő pálinkába

5. timycat (válaszként erre: 1. - Naplemente.)
2012. szept. 29. 23:43
jó alapos mosás után tejbe vagy rumaromás tejbe szoktam áztatni
2012. szept. 29. 23:43
Köszönöm a választ. :)
2012. szept. 29. 23:42
Én rumaromás vizbe teszem és annyi időre teszem be a mikróba,hogy felforrjon. Lecsöpögtetem és mehet a sütibe.
2012. szept. 29. 23:38
Én rumba szoktam áztatni úgy kb. fél órát, esetleg egy órát. Addig, hogy valamennyire puhább legyen.
2012. szept. 29. 23:33
Tortába való mazsolát mibe és mennyi ideig kell áztatni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook