A lencsét mindenképp be kell áztatni főzés előtt? (tudásbázis kérdés)
23. lolita2112
2023. ápr. 15. 01:26
sosem aztatom csak vizben megmosom mielott felteszem fozni.
22. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 25. 14:26
Csak jól át szoktam mosni, de volt már, hogy be is áztattam. A lencse egyebként viszonylag hamar kész áztatás nélkül is.
Ja, és babérlevéllel, füstölt husival, rántással. :)
21. Napsugár8
2023. márc. 25. 14:23
Szokás kérdése. Én is beáztatom.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Sirga)
2023. márc. 24. 16:43
Hol lehet kapni olyan gyorsfőzőt? Köszönöm a választ :))
19. lolita2112
2023. márc. 24. 07:53
sosem aztatom be csak a babot!
18. Csillagszem38
2023. márc. 23. 14:53
Nem kell.
17. Tulip3
2023. márc. 23. 09:41
Én nem áztatom be, így is hamar megfő.
16. 55Judit
2023. márc. 23. 06:05
Én vöröslencsét használok. Azt nem kell áztatni. Nem puffaszt, hamar fő, és finom.
15. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 23. 02:24
Ajánlatos.
14. kisj
2023. márc. 22. 20:28
Nem áztatom be és le se öntöm a főzővizét.
13. nilem023 (válaszként erre: 8. - Gyöngy:))
2023. márc. 22. 20:22
Én is így csinálom 🙂
12. Leoborta
2023. márc. 22. 20:22
Áztatás nélkül is 30-40 perc alatt megpuhul.
11. 9b10f3d7ff
2023. márc. 22. 20:22
Nem.
10. Leoborta
2023. márc. 22. 20:21
Nem.
9. Teráz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 22. 18:44
Beáztatom , de anélkül is hamar megfő .
8. gyöngy:)
2023. márc. 22. 18:36
Beáztatom és az első főzővizet leöntöm róla.
7. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 22. 18:22
Nem áztatom én sem.
6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 22. 18:01
Nem áztatom be.
5. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 22. 17:47
Én beáztatom. Ahogy a szárazbabokat is. Hagyományos edényben főzök.
4. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 22. 17:44
Van egy gyorsfőzőm. Áztatás nélkül 40 perc alatt elkészül benne a lencsefőzelék - azóta nem áztatom. :)
3. bc84e599b2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 22. 16:20
Nem szoktam beáztatni csak a babot,a lencse viszonylag hamar megpuhul :)
2. birebora
2023. márc. 22. 16:10
Nem szükséges. Csak úgy hamarabb megpuhul.
2023. márc. 22. 16:09
Ki hogy csinálja a lencsefőzeléket?
További ajánlott fórumok:
- Én bizony összetördelem három felé a spagettitésztát főzés előtt.
- Miben/hogyan mossátok meg a rizst főzés előtt?
- Ti, hogy űzitek ki a kukacot a cseresznyéből, meggyből befőzés előtt ha nem magozzátok ki?
- Az éttermekben sütés, főzés előtt megmossák a húsokat?
- Az új törölközőt beszoktátok áztatni mielőtt használjátok?
- Főtt tészta kalóriatartalma? A főzés előtti súlyával kell számolni vagy a főzés utánival? (csak mert dupla annyi lesz a súlya)