Török gyümölcssaláta recept
20 perc
A Török gyümölcssaláta hozzávalói:
1 db körte
1,5 dl-es bögre szőlőszem
15 dkg eper
2 db narancs
1 dl konyak
2 evőkanál citromlé
5 dkg porcukor
A Török gyümölcssaláta elkészítési módja:
Mossuk le a gyümölcsöket. A körtét daraboljuk fel, a narancsot szedjük gerezdekre. Egy üvegtálban keverjük össze az összes gyümölcsöt. Egy másik edényben pedig keverjük ki a konyakot, a citromlevet és a porcukrot. Ezt a keveréket öntsük a gyümölcsökre. A hűtőszekrénybe téve jól hűtsük le.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2007. jún. 16. 20:44
A török gyümölcssaláta elkészítési módja és hozzávalói.