Torna videót keresek, ami nem túl nehéz, de teljesen átmozgat (tudásbázis)
Szia!
Szerintem eleinte érdemes eljárni órára, hogy megtanuld a helyes technikát, az erőközpont aktiválását. Ha már megy, akkor simán jók a dvd-k is otthonra.
Ez nagyon király 53 éves vagyok,sok betegséggel vékony a hasfalam,és nemtudom bármit megcsinálni,de ez sztem menni fog ma már egy 5 perces videó felvételt végigcsináltam de találtam 10-15 perceset is.Köszike bár nekem írtad hogy próbáljam ki.
Kérdésem csak az hogy haskötőt tegyek fel mikor csinálom,már nem hordok csak ha házimunkát végzem.
le akartam írni pontosan, de a moderátor nem engedi.
írd be a keresőbe, hogy Leslie Sansone Walk away the miles, és arról az oldalról, amiben a "barbara" név szerepel, tudod letölteni, ingyen.
Gondolom ha jól átmozgat, akkor zsírt is éget közben:)
Köszi az info-t.
Szia!
Ő zsírégető tornát csinál?
Szia.
Norbi első kick boxa nagyon jó!Olyan intenzitással csinálod ahogy a fizikumod megengedi.Csak 36 perc és teljesen átmozgat mindent.A kiképzése ugyan ilyen jó.
Legalább is szerintem.Nekem bevált mindkettő.:)
Szia!
Szerintem, ha sok a súlyfelesleged, akkor jó darabig a Norbi is megteszi...
Eddig csak a Norbi Duci tréningjét csináltam, de az nem elég átfogó.
Viszont még nincs erőm(időm) a napi egy órásokhoz. Ha van ötletetek szívesen venném.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!
- Milyen videót-dvdt ajánlotok otthoni tornázáshoz egy negyven feletti 80 kilós nőnek?
- Fütyikérdés: kell tornáztatni? Mikor fog feljönni teljesen?
- Melyik- kapható- tornázós dvd-t ajánlanátok,? Nem táncolni szeretnék, tehát koreográfiákat megtanulni, hanem jól átmozgatni minden izmot
- Kb.45 perces folyamatos mozgással teli torna videót tudtok ajánlani?
- A Telekom csatorna kínálatából teljesen eltűnik a Filmbox és Sorozat+ vagy melyik csomag tartalmazza?