Milyen videót-dvdt ajánlotok otthoni tornázáshoz egy negyven feletti 80 kilós nőnek? (tudásbázis kérdés)
Meglepő, de van a hastánc kezdöknek szupi!
ÖL&B tornái: anyáklapja támogatásával jelentek meg és nem kerülnek sokba. (torna és relexáció, lusta torna, keringésjavító torna.)
Szia!
Nem sikerült megnéznem Bíró Ica ruciját :), egyszerűen nem indítja el a lejátszó a kazit, ez már az őstechnika :)
de ha jól emlékszem citromsárgában volt...
Létezik olyan,hogy MTV pilates,de azt nem tudom hol lehet beszerezni.Viszont,ha ellátogatsz Simonfi Ági oldalára ott meg tudod rendelni.Van külön kezdőknek való és haladó is!
www.agipilates.hu
Annak van dvd-je?
Tudsz pontos címet adni?
Szerintem már hallottam róla, de mintha könyv formában lett volna, és a callanetics-szel is az volt a bajom, hogy nem volt jó olvasni, közben csinálni, és nem tudtam, hogy egyáltalán jól végeztem-e a gyakorlatokat. :S
:) Húú, nem emlékszem, milyen ruha van rajta... hirtelen majdnem megnéztem, de a dvd-hez van most kötve a tv, és nem férek hozzá, hogy rárakjam a videót...:(
De hazajön a párocskám, és megnézem...
mostanában nem tornázok, mert fáj a derekam, de azt is érzem, hogy az egész hátam "egyben" van, mintha teljesen el lenne gémberedve...
Szerinted le lehet valahonnan tölteni a tornáit?
Nekem megvan az összes amit kiadott söt dvd is van ird meg hogy milyen színő ruhában tornázik és megírom hogy mi a címe.Most megint fogyozom úgyhogy
megint tornázom én a 7.-dik kazettára,nagyon jó
nem ugri-bugri és teljesen jól lehet követni mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ha röhögni is akarsz közben, akkor Norbi.
Egyáltalán nem bántó, s nincs benne ugri-bugri.
Az én Bíró Ica kazim már nagyon régi... nem mértem le az idejét, de elég hosszúnak tűnik, szerintem közel egy órás, és sajnos a címét sem tudom, mert hiányzik a felvételből a bevezetője, rögtön a tornával kezdődik.
A te dvd-dnek mi a címe?
Testnevelő vagyok. Sajna volt szerencsém kipróbálni milyen 90 kilósan tornázni, a szülés előtti 53 kiló helyett. Kezdő tornának a Norbi Duci tréninget ajánlom, mikor az könnyen megy jöhetnek a Biró Ica tornái vagy Cindy Crawford.
Ez után Rubint Réka és legnehezebb Béres Alexanra tornái. Én nagyon szerettem a Fogyókura 10 hét alatt tornát, de csak fiataloknak ajánlom mert hosszú, de jó zsírégető.
Ha kevés időd van tornázni legjobb Norbinak a kix-box vagy Béres Alexandra Nyerj időt.
Van még egy jó a Totál szauna. Napi 30 perc izzadás és nagyon hatékony.
Szia!
Írtad hogy bejön a Bíró Ica neki van 20 perces dvdje
én is erre tornázom és egész jó,követhető.Külön van popsira,combra és hasra.
Sok sikert!
Sziasztok!
Én nagyon ajánlom Norbi kick box kazettáit,kortól függetlenül,sőt súlyfeleslegtől függetlenül.
A módszerét,tehát az étkezési rendszerét nem tartom a legjobbnak,sok tekintetben,de az aerobik része nagyon jó!
Ezek a kick box kazetták egyenként 30percesek(összesen 3ilyen kazettája van,kettőn norbi&pesuth rita,egy kazin pedig már csak pesuth rita tartja az edzést)kazettánként 1000kalória elégetését igéri,ami valljuk be nem rossz,és valóban hatásos is.
Ami pedig a kort és a súlyelesleget illeti,azért merem ajánlani,mert nincsenek benne ugrálások,ami esetleg az idősebbeknek már nehezére esne illetve ami rosszat tenne az izületeknek,a nagy súlyfelesleg miatt.sok rugás van benne-ez a nevéből adódik-de ezek mégmindig jóval kiméletesebben elvégezhetőek,mint a legtöbb aerobik,ami tele van szökeléssel.
Szerintem érdemes kipróbálni legalább az egyiket a 3kazetta közül,aztán a többi úgyis fog jönni magától:)
Jah és aki tényleghamar akar eredményt,vegyen "gumibugyit",tudjátok azt az elasztikusanyagból készült vastag nadrágot,amit a melegitő alá kell venni.Fokozza az izzadást,a hőt és ezáltal a zsír "olvadását".
Ha esetleg valaki már ajánlotta,akkor bocsi,amiért mégeyszer leírtam,csak nincs időm vissza olvasgatni.:)
Sok sikert mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Mennyit ér a háziasszony (a nő otthoni) munkája?
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Hol találhat párra egy nagyon fiatalos negyvenes nő?
- Mit tennél, ha a párod/férjed, gyermeked apja, az otthoni dolgokból nem venné ki a 'részét'?
- Megemancipált világ negyven év felett
- Miért ilyen nehéz negyven körül új kapcsolatba kezdeni?