Melyik- kapható- tornázós dvd-t ajánlanátok,? Nem táncolni szeretnék, tehát koreográfiákat megtanulni, hanem jól átmozgatni minden izmot (tudásbázis)
Remélem egyszer én is ilyen tájékozott leszek majd e témában, mert az azt jelenti, hogy keményen nyomom itthon a tornát...! ( azért mozgok ám., futni járok, bár van hogy nem megy rendszeresen)Valami ritmusérzékem azért van (remélem)
Köszi!
Szia!
Czanikhoz azért kell némi ritmusérzék is, ezért a capoeira aertobikjai egy picit nehezek olyannak aki nem szeret táncolni,ebből mindenképpen az 1-est próbáld ki,ez ráadásul derékzsírgyilkos.
Rékához nem szükséges semmi ritmusérzék,könnyen követhető,és hatásos.6 Dvd-je van,én aqz őú programjait szeretemj legjobban.
Béres Alexandrának a pörgessd Fel című dvd-jén sincsennek bonyolult koreográfiák.Jó kis Alakformáló köredzés.
Legszívesebben mindegyiket beszerezném, mert azok alapján, amiket írtatok, mind nagyon jónak tűnik!Az biztos, hogy ezek közül választok majd egy-kettőt, később meg ezekkel egészítem ki majd a repertoárt, ha már unalmasra ( és bombanőre!!..) tornáztam magam az először választottakon!
Mindenkinek nagyon köszönöm az javaslatát, és egy szuper jó kis szombatot kívánok!
Szép napot kivánok Mindenkinek!!!!
Én Cindy Crawford Raduval készitett kazettájára esküszöm. Nem ugra-bugra, mégis, folyik rólam a viz, és kellemes érzés, tudni, "minden porcika átmozgatva".
További szép napot!!!!
Sziasztok!
Béres Alexandra Vitalitás.
Nagyon jó szerintem.
További ajánlott fórumok:
- A csábítás művészetét hogyan lehet megtanulni?
- Szeretnél megtanulni vakon /szakszerűen gépelni?
- Hogyan lehet egyszerűen (könnyen) megtanulni meditálni?
- Szeretném megtanulni a csirkevágást tud nekem segíteni valaki? Ti hogy csináljátok?
- Hogyan tudnék megtanulni spórolni?
- Gyorsírást hogy és miből tudok itthon megtanulni? Van olyan oldal, ahol ezt tanítják?