Torna, edzés stb.... (beszélgetés)
Sziasztok! Én ha tehetem, inkább reggel járok tornázni...igaz korán kelő vagyok alapból (helyzeti előny :)), így nekem belefér előtte némi könnyű, de jól összeválogatott reggeli. (Ami nélkül neki sem indulnék, hisz éhesen szédelegve az ember teljesítőképessége töredéke a normálisnak..)
Mindenkinek ajánlom a teljes kiőrlésű zabpehelyből készített zabkását, ami nagyon finom, tele van teljes értékű rostokkal, és pillanatok alatt kész. Én ezt a következőképpen készítem:
- 2 púpos ek natúr zabpehely
- 1 ek darált mák (opcionális, aki szereti a mákot, az imádni fogja ezt a reggelit ilyen formában)- ráadásul remek Ca+ forrás
- édesítőszer
- fahéj ízlés szerint
mindezt felöntöm forró vízzel, annyival amnnyit ez a mennyiség felszív, utána hozzáadok még:
- 1-2 ek natúr joghurtot
és jó alaposan összekutyulom.
Szerintem isteni finom csemege és ez a nem túl nagy mennyiség is rengeteg energiát ad 1-2 órányi reggeli edzéshez.
Remélem tudtam adni egy használható ötletet, fogyasszátok egészséggel!
Én reggel csak tejeskv-t iszok és utána már rögtön tornázok,torna után min. 1,5 óráig nem eszek semmit,csak vizet iszok.
A reggeli torna szerintem többet ér mint az esti,de sajnos nálam ez helyzet függő,van,hogy teljesen kivitelezhetetlen,így marad az esti vagy késő délutáni.
További ajánlott fórumok:
- Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-)
- Insanity, 60 napos edzésprogram!
- Mikor hatékonyabb az edzés, ha reggel tornázunk, vagy ha este?
- Leslie Sansone "mérföldes" tornái, elég kemények cardio edzésnek?
- Melyik a jó edzés, torna?Ha izomlázad van, vagy nincs?És ha pl hozzá vagy szokva mert minden nap csinálod, és nem érzel izomlázat?
- Valaki tudna ajánlani nekem edzéstervet futásra, már nagyon régen nem futottam, szeretném majd kombinálni más tornákkal