Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Töltött, rántott gomba recept

Töltött, rántott gomba recept

A Töltött, rántott gomba hozzávalói:
Kissé domború gombafejek
maradék főtt, vagy sült hús
1-2 szem főtt burgonya
1 alma
1-2 ecetes uborka
tejföl
majonéz
só, bors, citromlé
a panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa
olaj


A Töltött, rántott gomba elkészítési módja:
A gombafejeket megtisztítjuk, kissé besózzuk. A húst feldaraboljuk, a burgonyát, hámozott almát, és az uborkát hozzá reszeljük. A tejfölből, majonézből,kevés sóval, borssal, pár csepp citromlével kissé sűrűbb tartárt készítünk és a töltelékhez keverjük. A tölteléket a gombába töltjük úgy, hogy púpos legyen, így gömb formát kapunk. Ezt bepanírozzuk és forró olajban hirtelen kisütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A töltött, rántott gomba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook