Egyszerű hússaláta recept
Az Egyszerű hússaláta hozzávalói:50 dkg főtt vagy sült húsmaradék(nagyon jó bele a levesből maradt főtthús)
4-5 szem burgonya
2 db csemegeuborka
1 dl majonéz
néhány salátalevél a tálaláshoz
1 kk. ecet
só
Az Egyszerű hússaláta elkészítési módja:
A húst és a megfőzött burgonyát apróra kockázzuk, a csemegeuborka felét vékonyra karikázzuk.Tálba rakjuk, és nyakon öntjük a majonéz-ecet-só keverékkel.Salátalevéllel bélelt tálba szedjük, és a maradék csemegeuborkával díszítjük.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. ápr. 13. 11:53
Az egyszerű hússaláta elkészítési módja és hozzávalói.