Virslis savanyú káposzta (Update 1) recept



2 kis fej hagyma
1/2 kg savanyú káposzta
fejenként 1 pár virsli
1 kiskanál piros paprika
só
olívaolaj
1 pohár zsírszegény tejföl
A Virslis savanyú káposzta (Update 1) elkészítési módja:
Kevés olíva olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Rátesszük a savanyú káposztát és időnként megkeverve fedő alatt megpároljuk. Szükség szerint egy kis vizet öntünk alá, hogy le ne égjen. Ízlés szerint sózzuk, de vigyázzunk, mert a savanyú káposzta is sós. Közben egy kisebb lábosban megdinszteljük a másik, még kisebb hagymát. Rákarikázzuk a virslit és piros paprikát hintünk rá.(Mintha pörköltet csinálnánk.) Kevés vízzel felengedjük és csak pár percig főzzük. A káposztát sem kell egészen puhára főzni, úgy jó, ha kicsit ress marad. Végül a virslit a káposztához keverjük, a tejfölt is, és kész.Finom és laktató étel.
Ez kb 3-4 személyre elég.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: vaczila, 2009. jan. 30. 12:01
A virslis savanyú káposzta (update 1) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.