Töltött gombafejek sütve recept


8 nagy csiperkegomba
2 db kápia paprika
1 nagy fej vöröshagyma
Ízlés szerint: őrölt fekete bors
reszelt sajt
só
1-2 szál rozmaring (vagy mokkáskanál morzsolt)
reszelt kemény sajt
kevés olívaolaj
A Töltött gombafejek sütve elkészítési módja:
A csiperkegombákról óvatosan eltávolítjuk a tönkjüket. A kápia paprikákat kicsumázzuk és egészen apróra vágjuk a megtisztított vöröshagymával valamint a gomba tönkökkel együtt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, apróra vágott rozmaringgal ízesítjük, meghintjük reszelt sajttal és alaposan összekeverjük és a gombafejekbe töltjük. Kevés olívaolajjal kikent tepsibe tesszük és 180 fokon készre sütjük. Bármilyen körettel tálalható.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2018. jan. 31. 05:50
A töltött gombafejek sütve elkészítési módja és hozzávalói.