Tökéletes fogamzásgátló . szerintetek létezik ilyen? (tudásbázis)
Na most ezt honnan tudtam volna???
Csak a kettő üti egymást, ezért kérdeztem.
Hol a kötekedés?
Képzeld nem szobatiszta mert vese beteg de látom csak belekötni lehet az emberbe.
Menyi negativ ember van:((
Na de ha 3 éve védekezel, kinek kell a pelus a hirdetésben???
3 éves gyermek még nem szobatiszta???
A pohár víz a legbiztonságosabb!
Szerintem ha a nő fogamzásgátlót szed,spermicidet használnak, naptáraznak és még gumi+megszakítás is van, akkor nagyon kicsi az esélye a terhességre.
Ha mégis összejön legyen a gyerek neve Houdini.
A legtöbb helyen kombinálva ajánlják a fogamzásgátló módszereket.
Persze, hogy létezik: ez a szex megvonása!
Ugyanis, ha szexuális életet él a nö,a fogamzásgátló módszer formájától függöen többé-kevésbé számolnia kell a terhességgel.
Elvileg a sterilizáció a legbiztosabb (& nök szempontjából többnyire visszafordíthatatlan) fogamzásgátlási forma, de e módszer Pearl-indexe sem 0,00.
Háááát...
Szerintem legfeljebb a kézzel-lábbal való védekezés a leghatásosabb, még mindig...:)
Nem , ilyen nem lettezik :)
A legjobb fogamzasgatlo is csak kb 98%-ban biztos....
Igen, a térd közé szorított Calmopyrin tabletta.
Viccet félretéve, nincs 100 %-os biztonság, bármikor
történhet "baleset" !
Hát, sok pasival ellentétben nekem semmi bajom a gumival. Főleg amióta masculant használunk.
Kellemes illata van, nem gumiszagú, mint a legtöbb óvszer, a második mentet is nyugodtan lehet kényeztetéssel kezdeni, mert nem hagy kellemetlen ízt maga után.
Én egyébként részben pont ezért szeretem a gumit. Mert szerelmeskedés után, ha folytatni akarjuk nem találkozom szembe magammal... azt nem nagyon szeretem.
Ráadásul a páromnak is kényelmesebb, mert nem csordogál ki semmi.
Ha vége, utána másodpercek alatt eltüntethető és össze is lehet bújni... vagy aludni :)
te mit szedsz ?
amugy azzal is tisztában vagyok hogy mindenkinek más a hormon háztartási igy más tabi is vállik be, én diannátam, nem hiztam meg , tőe jobban mint azelőtt voltam de mikor abb hagytam leszaladt rolam hirtelen pár kilo :D . éja és mellem számot ment ösze , és ugy nézek ki mint aki gyerek után van :( évesen , na szép :S
A Milligest-től jobban kívántad a szexet? Én ezt is próbáltam, ez tényleg nem húzta le a libidómat, sőt, viszont a hajam nagyon hullott tőle és tele volt az arcom májfolttal. Csak egy levéllel szedtem. Szerinted ha nem hagytam volna abba ezek a mellékhatások elmúltak volna utána?
Neked semmi mellékhatás nem volt tőle???
Úgyhogy minden klappoljon...akiknek ez megadatik szerencsések.
Mi gumizunk, de utáljuk, 4 féle gyógyszert próbáltam mindegyik mínuszra húzta a libidómat, pár éve rakattam fel spirált, 1 hónap múlva kilökődött, de amúgy is rengeteg volt a vérzésem, mint a Niagara..
Mi a megoldás..?? Ez engem is érdekelne...
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Létezik tökéletes ember, aki képes mindig, minden helyzetben a helyes döntést meghozni?
- A tökéletes ovi - ugye nem létezik?
- Tudnátok ajánlani olyan védekezési módszereket, ami nem gyógyszer, nem gumi és nem is spirál? Létezik férfi fogamzásgátló?
- Létezik még a Diane-35 nevezetű fogamzásgátló tabletta?
- Létezik hogy fogamzásgátló abbahagyása után meg lehet hízni?