Létezik még a Diane-35 nevezetű fogamzásgátló tabletta? (beszélgetés)
Na szép!Maguk sem tudják mit beszélnek,csak mondják mintha okosak lennének.
De már nem szeded igaz?
Olvastam egy diane35 fórumon még anno,hogy mennyi nőnek hullott el a haja ettől a hormontól.Akkor kezdtem rá odafigyelni.
Valószínű nem egyformán hat az emberekre.
Több,mint két év után.Ez az egyik legmagasabb hormontartalmú fogamzásgátló.Azért szeretik,mert szép lesz a bőr tőle.Viszont komolyan tud torzítani egy idő után,már ami a belsőnket illeti.
A keresőben kutakodtam anno utána,és találtam orvosi ellenvéleményeket,nem is keveset.Valahol már tiltva is van.
Azt hiszem a Lindinette-t részesítik előnyben.Nézz utána,érdeklődj.üdv!
Abbahagytam pár év szedés után,mivel annyi rosszat olvastam és később tapasztaltam.Elhullott a fele hajam,amit mások is tapasztaltak.
Az endokrinológusom kiakadt mikor mondtam,hogy szedtem.Ja,és cisztám is volt tőle a petefészkemen.
Nem tudom,hogy mi lehet az oka.Illetve csak sejtem,hogy az újabbakhoz képest nagyon magas a hormon tartalma és elég sok negatívumot hallani róla(bár melyik fogamzásgátlóról nem?hisz mindenkinem más és más válik be).
Nekem a doki azt mondta,hogy elég elavult,kb mint az egykori Tri-regol,hormon bomba...aztán,hogy mi az igazság?!lehet,hogy még vannak helyek egyébként ahol megvehető,mondom én csak neten kerestem,ott ezt írták,hogy be van szüntetve...
További ajánlott fórumok:
- Jangee fogamzásgátló tabletta
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Vélemények a Mercilon fogamzásgátló tablettáról
- Qlaira fogamzásgátló tabletta
- A fogamzásgátló tabletta veszélyei
- Hatással van e a fogamzásgátló tabletta a nemi vágyra?