Tök japán módra (Nimono) recept
A Tök japán módra (Nimono) hozzávalói:- 2kg-os tök
- 2dl húsleves
- 2 ek. cukor
- 1/2 tk. só
- 2 ek. szójaszósz
A Tök japán módra (Nimono) elkészítési módja:
Mossuk meg a tököt és héjastul kockázzuk fel. A húslevesbe tegyük bele a szójaszószt, a sót és a cukrot. Ezt így együtt forraljuk fel. Ha kész tegyük bele a tökkockákat is és nagy lángon főzzük.
Rizs mellé ajánlott fogyasztani, egy külön kis tálban tálalva.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: Venes, 2006. aug. 30. 09:13
A tök japán módra (nimono) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.