Tojásrántottából mit lehet még csinálni, tojásos nokedlin kívül? (tudásbázis kérdés)
És az enyém se olyan, mint a tiéd, ne feledkezzünk meg arról sem :)))
Amúgy most az jutott eszembe, ha lenne itthon fölösleges tojásrántottám, és nem kívánnám megmikrózva tojásrántottaként enni, akkor betenném késes aprítóba, tennék mellé kockázott pritamin paprikát, lilahagymát, megpörgetném, sóval, borssal, kanálnyi tejföllel, mustárral kikeverném, és rozskenyérrel eszegetném + vegyes vágott savanyút is ennék hozzá (ezt már a fórumindítónak írom)
Pedig a Te Nagymamád krumplilevese és az én Nagymamámé biztosan nem volt egyforma.
Az én krumplilevesem megint teljesen más, és ez jól is van így.
A 21.-ben, hogy honnan.
Ha kap valamit az ember, miért a szomszéd az első, aki eszedbe jut? Én még sosem kaptam a szomszédtól ételt például.
Mondom hogy más bolygón élek, reszelt Tojásosnokedlit se ettem még.
Alapból én sem dobok ki semmit, de kenje hajára szomszéd az elméretezett rántottáját, hogy csak azért fogadjam el hogy ne bántsam meg.
Miért nem ad egy tál pörköltet?
Most az jutott eszembe, hogy akár egy serpenyős pizza tetejére is rá lehetne ültetni, a tetejére a reszelt sajt. Egy vacsorát úgy is kiad.
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Mit fogsz csinálni/csináltál a hétvégén?
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- Hogy kell csinálni a tojásos nokedlit, hogy ne legyen cupákás? Mennyi nokedlihez, mennyi tojás kell?
- Tojásos nokedlit készülök csinálni fejes salátával, de milyen leves megy mellé?
- 13 hónapos baba ehet vacsorára tojásrántottát?