Tojás tekercs recept

8 db tojás
3 ek tejföl
3 ek finomliszt
1 cs petrezselyem
1 kk ételízesítő por
1 mk őrölt bors
2 ek olaj
20 dkg füstölt sajt (lehet sima is)
20 szelet selyemsonka
A Tojás tekercs elkészítési módja:
A tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a masszát, majd forró sütőben (180 fok) kb 10 percig sütjük. Ha megsült, kivesszük a tepsiből, rászórjuk a reszelt sajtot, majd a sonkaszeleteket ráfektetjük. Óvatosan elválasztjuk a fóliától és hosszában feltekerjük. Gyorsan dolgozzunk vele, hogy a sajt elolvadjon benne. Hűtőben lehűtjük, pár óra elteltével szeletelhetjük.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2014. nov. 9. 08:28
A tojás tekercs elkészítési módja és hozzávalói.