Tojás sali recept


5 db tojás
2 dl majonéz
2 dl kefír
1/2 evőkanál ecet
só
bors
édesítőpor
lilahagyma
1 teáskanál mustár
A Tojás sali elkészítési módja:
A tojásokat megfõzzük, közben elkészítjük a mártást: a kefírt, a majonézt, a teáskanálnyi mustárt , ecetet ,ízlés szerint édesítőport ,jól elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk és még az apróra vágott lilahagymával ízesítjük. Majd a fõtt tojásokat megtisztítjuk , karikára vágjuk és a mártásba keverjük.
Behûtés után píritóssal vagy friss kenyérrel tálaljuk.
Könnyû vacsora.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: stechner, 2009. okt. 9. 20:17
A tojás sali elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.