Tíz kilót fogytam az Update-tel! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tíz kilót fogytam az Update-tel!
Jó olvasni titeket, erőt és hitet ad, hogy érdemes tovább csinálnom, mert valóban most már én is látom, hogy van/lesz eredménye!
Nem eszek norbi-kaját, csak a norbi-kódok szerinti besorolás szerint eszem a magam által, hagyományos alapanyagokból készített kajákat eszem.
Mostmár úgy néz ki, beindult és a heti 1 kg mínusz nálam is jelentkezik!
Hajrá, tovább és előbb-utóbb én is ismét csinos leszek! (Remélem!)
Sziasztok,
2012 szeptembere óta -33 kilónál tartok
ez a tuti én is csak biztatni tudok mindenkit
Nem a termék, hanem az elmélet a lényeg!
Sziasztok!fel ev alatt lement az updateval es napi ketszer 30 perc szobabicoval -18 kilo!
Ez hatasos!en mindenkinek csak ajanlani tudom...jah,es megyek tovabb 58-60 kiloig,most vagyok 66.
Sziasztok.
-18 kilónál tartok 19 hét alatt(140 kilóról!)
Nekem a Norbi kaja és a cukrosok által tartott szénhidrát elosztás a kulcs. Az elején normál majd a cukrosok egész napos ételét ettem, hogy beálljon az emésztésem. Aztán váltottam és ma már csak az ebédet rendelem (hétvégén főzök).
Lényeges a napi 5x-i étkezés:
pl.:7:00,10:00,13:00,16:00,19:00
És a másik lényeg a Szénhidráttartalom:
25g,15g,45g,15g,30g
Reggelire alacsony glikémiás indexű (lassan felszívódó) szénhidrátot
Tízóraira fele-fele lassú és gyors felszívódású
Uzsonnára gyors (pl. gyümölcsök)
Vacsorára 2/3 lassú + 1/3 gyors
Gyors felszívódású: cukor, méz (cukrosoknak ezek nem fogyaszthatók), tej, kefir, joghurt, gyümölcsök, gyümölcslevek
Lassú felszívódású: teljes kiőrlésű lisztek, az ezekből készült pékáruk, barna rizs, korpás kekszek, nyers zöldségfélék
Remélem van, akinek tudtam segíteni.
Nem éhezek és egy kis sétán vagy szobabiciklin kívül más drasztikus sportot nem csinálok.
Ami igaz, hogy mivel nem vagyok éhes nem is eszek annyit. Ha kiszámolom régen is megettem ugyanazt a pénzt, csak több kaja jött ki belőle - most kevesebb a kaja, de bőven elég.
Én meg ingyen 22-t. Szénhidrát-szegény diétát tartva! És nem vettem semmit. Tornászni meg otthon is lehet! Ha fogyni akarsz, semmilyen kenyeret ne egyél, nem hogy ilyen drágát!:) Kaját rendelni????
Nem tudsz főzni, v. miért kellene rendelni? Munkanélküliként időd van, gondolom.
igen..életmódváltás...csak megmondaná vki, h mi az is igazából..
ha az amire én gondolok akkor az elég sokba kerül..
pl: teremebe járás: 10-12 ezer ft másfél hóra.
pl: rozskenyér..nálunk fél kiló 250ft ezt ajánlotta vki...
munkanélküliként elég húzós ..főleg ha rendelt kaját v enne az ember vmelyik gurutól arról meg ne is beszéljünk..
én sajna fogogátlótól híztam 13 kilót és az istennek nem indul meg lefelé már lassan fél éve...
Szia,
Esetleg a diatetikusodnak az elérhetőségeit nem osztanád meg velem?
Én is nagyon szeretnék egy szakemberhez fordulni...
Sziasztok!
Mucó3!
Kezet foghatunk, én is 66 vagyok jelenleg és 60 a végcél. Januárban kezdtem fogyózni (második gyerek születése után egy évvel), azóta 14 kg-ot fogytam. Most az elmúlt két hónapban stagnálok, de legkésőbb januárra (akkor megyek vissza dolgozni) el szeretném érni a 60-at.
sziasztok:D
én most kezdtem el, éppen ma egy béltisztitásos, zoldteás kurát, ami olyan 1 hónapig fog tartani. most 68 kg vagyok remélem fogyok is vele és jobban is érzem majd magam:D
Köszönöm szépen :)
Igazából a narancsbőr zavar. Tornázom is, persze, de kb 2 kg tuti van még a hasamon (a képeken nem látszik, de nagyon nem szép). Ma reggel épp 60,5 kg voltam, de 57-ig le szeretnék menni, csak pont ez az amire mozogni kell, én mozgok, de diéta is kéne, vagy az amiről itt írtok, mert ez tetszik, mert imádok enni, nem tudok éhezni...
Ez a kis pocak egyébként azért is nagyon zavar, mert pont arra jó, hogy deréktájba nagyobb gatyót kell vegyek, a lábamon meg lóg és alul is hosszú...tudom ezek kis problémák, de leadtam már 9 kg-t, az a makacs 3-4 lemehetne még...
Csodálva olvaslak Titeket!
Nekem még 5 kg-tól kell megszabaduljak, lehet, hogy váltok én is, viszont kellene sok-sok recept hozzá, ezeket hol találom?
És még egy kérdés. Narancsbőrel hogy álltok, így a váltás után? Az is lemegy? Vagy legalábbis csökken tőle?
Sajnos a koleszterinem nem lett jobb,pár éve azt mondta az orvos hogy idegi alapon van,akkor én is 50 kilós voltam..hát akkor lehetett is,de mostmár nem vagyok ideges sem..
Nem igazán függ a koleszterin attól,hogy mennyire vagy kövér.Nekem a megengedettnek 5-szöröse,ugyhogy a doki beijesztett,hogy ezzel könnyen eldugulhat egy ér és kampó...bedobom a kanalat!Nem azért fogytam le,hogy terhesen ne legyek olyan kövér...ez cseppet sem érdekel!!!!Csak már megfoganna a kisbabánk,azt sem bánnám ha 100 kilóra hiznék,csak ő legyen nekem...aztán ugyis lefogyok ujra!Neked is sok sikert a fogyáshoz!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- "Sütivel" fogytam közel 10 kilót :)
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Végre fogytam 3 hét alatt 6 kilót, annyira örülök és itt még nincs vége, leszek én még szülés előtti súlyban.
- 42 kilót fogytam....!
- Miért van az, hogy régebben ha már 3 kilót fogytam többen észrevették, most 9-nél tartok, de alig látszik valami?
- Mióta drága a kaja fogytam 2 kilót