Tiszteletlenül viselkedtem egy hölggyel, túl őszinte volt... (beszélgetés)
Akkorát szoltál mint a mozsárágyú, te intelligencia hős. Szerintem engedjük el ezt a dolgot, nem a helyesírási hiba volt a lényeg, hanem maga a téma. Emberek a téma a fontos, a témához nincs hozzáfűzni valója, de generál egyet. Volt hiba, na és, össze dölt a világ, hát könyörgöm, unjuk már ezt meg. Csak a Magyar mentalitás, az megy. 🥵
Mégegyszer hangsúlyozom, a téma a lényeg, nem az hogy, hogyan lett írva.
Intelligencia ahhoz kellett volna, hogy legalább a kioktatás során jobban figyelj. Nem az a baj, ha valaki hibát vét, hanem ha ilyet, ami valóban szúrja a szemet, és szinte lehetetlen "nem észrevenni". Az már csak egy pici szösszenet, hogy ezek a hibák annyira alapok, hogy már-már semmi köze a hazai oktatáshoz...
A Magyar ember csak a hibákat keresi a más cselekedetében, a szálkát ami a szemét szúrja nem. Másoknak rója fel a hibáit, ahelyett hogy csendben maradna és a saját dolgával törődnek. Te egy szuper képességekkel megáldott tiszteletre méltó ember vagy, a második világháborúban már nem jutott volna több villanypózna. Meghajlok előtted hogy ki javították, lekötelezel. De nem ez volt a vallomás lényege, és ha volt benne helyesírási hiba, akkor mi történt, nagyügy, még lessz is ilyen oktatás melett. Na mindeggy, nem folytatom a vitát, ha egy könyvet olvasol és lessz benne helyesírási hiba, szaladj a nyomdába hogy javítsák kért te magas intelligenciával rendelkezel. Ezzel itt be is fejeztem.
Annyira vicces vagy, még a figyelmeztetésem is töröltetted, hogy ne is lásd! 😂😂😂
Mi van, nem bírod a kritikát? Nem süllyedek le a szintedre! Magyarul írni sem tudsz, és itt magyarozol, szánalmas vagy! A saját vesszőiddel foglalkozz hülye gyerek!
Ebből is látszik, milyen "intelligens" FI! 😂😂😂😂
Nem bírod a kritikát? Igazi hülye gyerek lehetsz!
Na ide figyelj! Ha egy vallomást kiírsz, nézd már át! Hemzseg a helyesírási hibáktól, és tudod, ez egyenesen arányos az intelligenciával! Ez látszik a hozzászólásodból is! Nem keresem a hibákat, egyenesen szúrja a szemem, ahogy másokét is! Tiszteljük meg egymást azzal, hogy helyesen írunk, és normálisan válaszolunk! Én a helyedben inkább megköszönném és javítanám! De hát mit várok a kommented után!
Egyébként szívesen!!
Kiveheted a karót,,,igaza van.
Ön szerint ez a legfontosabb, nem a vallomás🤔 ha ön helyesírási hibákat keres és nézeget, nem a lényeggel van elfogkalva, szóval mindeggy milyen szépet írnak mások, ön csak a rosszat látja benne, ezt hívják rosszindulatnak. A sok szép virágtól csak az elhervadtat látja. Ha meg tanár, tanítson becsülettel tovább.
Tudhattam volna én is hogy,,,minek?,,,:))
Ha még nem tart olyan szinten a beszélgetés köztetek, hogy a téma beleferjen, akkor jó hogy beláttad. Valószínűleg ő is értékeli és spongyát rá.
Legtöbb vallomásból ilyen "hány éves a kspitány" beszélgetés kerekedik. Ha már vallott,tudhatná, hogy hozzászólhatnak.
És nem, itt nem fejtem ki, maga a történet, és mivel olyan szavakat kellene használnom, ami a jelenlévőkre nézve, nem lenne kulturált, szocializált.
A privát azért van hogy csak bizonyos emberek láthassák🤔 vagy ön ezt nem tudta🤔
Kifejtheted,,,vagy nincsenek rá szalonképes szavak?
Minek a privi?
Anonim vagy,,
Meg bocsásson, nem nem lógott ki semmije, és ha kérhetnék öntől hogy ne legyen ilyen alpári, ha privátba kérdezte volna, kifelyteném a történetet.
Kilogott a pnaja vagy szakmai vol?
Sajna nem tudom, szerintem nem🥺
Bocsánat a helyesírási hibáért☺️remélem elnézi nekem☺️
Azért jó, ha van két éles szeme. :P
A nők szeretik a szemtelen, rossz fiukat..-)
Azt nagyon jól tetted, viszont az nem "tölle", hanem 'tőle"!!!! Könyörgöm .... 😖
Jól tetted, hogy bocsánatot kértél tőle.
És feloldozást nyertél? A lényeg lemaradt.
További ajánlott fórumok: