Viszont már a nyers tojás nélküli verziókat is kipróbáltam: egyik a főzött krémes változat, másik a tojás nélküli (több tejszínnel), a harmadik a Gála pudingporos. Őszintén, nem voltak rosszak, de meg sem közelítették az igazit, ami a nyers tojásos tiramisu.
Pont ma szavazta meg a családom, hogy térjünk vissza az "igazi"-ra.
Eddig kétszer ettem cukrászdában, mindig én készítem, szinte hetente van nálunk. Csak valahogy a nyers tojás dolog zavar. Holott még egy családtagnak sem lett baja tőle.
egészen biztos ott is azzal készítik, tojásporból nem hiszem hogy lehet.
(de szerintem azzal jársz a legjobban ha nem cukrászdában veszed, ott csak telenyomják mindenféle mesterséges anyaggal, ízfokozóval stb, én ezek miatt a helyedben jobban aggódnék, mint a tojás miatt)