TikTokra, ha felkerült egy felvétel rólam, hogyan tudok utánanézni? (tudásbázis kérdés)
így nem jutsz ötről a hatra..
Javaslom regisztrálj a TikTokra, és meglátod hogy is működik, merre indulj, ha keresel valamit. Ha sokan látták, sok lájkot kapott, nagyobb esélyed van találkozni magaddal..
Felesleges fanyalogni, regisztrálni kell, és meglátod, mit kell tenned
És akkor így mi az elképzelés, hogy találod meg? 😅 A tiktokot nem kell "ismerni", letöltöd és kb. 2 perc alatt nyilvánvalóvá fog válni hogy mi merre hány méter.
De amúgy ezt hogy kell elképzelni, hogy az ismerősöd szólt? Milyen kontextusban? Összefutottatok a boltban, "fuhh *Fórumnyitó*, láttam múltkor egy tiktokot, totál úgy nézett ki benne egy nő/férfi mint te. na pá!!" vagy hogy?
Igen, egy tűt 10000000 szénakazalban. A tiktokon amit eltekersz, azt soha többet nem látod újra. Tehát, ha ő nem mentette, vagy követte be a videóst, akkor soha többé nem fogja megtalálni. Hacsak nem emlékszik valamilyen hashtagre vagy a kirakó nevére.
Ennyi infóból te még annyi eséllyel sem találod meg. A valószínűsége kb zéró.
Sajnálom több infót nem tudok , nem ismerem a tiktokot
Ő ezt mondta , de hogy hol milyen cím alatt ő se tudja
Sziasztok
Állitólag felkereült a titokra rólam egy videó , megjegyzem nem tudom mi van benne, egyik ismerősöm jelezte de nem volt biztos benne
Valahogy utána tudok nézni??
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok utánanézni egy IP címnek?
- Lehetséges valahogy utánanézni 35 évvel ezelőtti újságnak, híreknek?
- Honnan tudok utánanézni, hogy be vagyok-e jelentve?
- Hol tudok utánanézni, hogy a munkáltatóm valóban bejelent-e alkalmi munkavállalónak?
- Egészség: Hol lehetne a neten utánanézni, hogy egy bizonyos gyógyszert milyen másik, azonos hatásúval tudnám helyettesíteni?
- A lakásvásárlás menete, hogyan tudunk utánanézni, hogy az eladónak nincs tartozása?