Ti segitenétek egy 3 családos anyukának? (beszélgetés)
Igy igaz hegyek lánya!!
De lehet nagy segitség ideiglenesen is,egy kis élelm..
Megjöttem:) csend és nyugalom két gyerek alszik,apa tévézik nyuszi szundikál.
Lenne hozzáfüzni valóm.Klári nem sérteni akarlak nagyon sok negatív tapasztalatot kaptam mostanába azoktól akiknek segíteni akartam vagy segítettem is tudod hogy nekünk sincs sok csak nagy a szívem ez visz a sírba:D egyszer most még kapaszkodok 10 körömmel:) Szóval az a baj hogy segítünk,segítenek de egy kg cukor,5 kg krumpli,néhány takaró vagy hasonlók csak pillanatnyilag oldják meg a rászorúló problémáját de 2-3hétmulvamegint rászorul és ez így megy addig míg mindenki el tünik mellőle mert csak azt látja hogy hiába segít ő semmit nem tesz hogy jobb legyen vagy nincs lehetősége továb lépni ésaz hogy két hétig jaj de boldog mert van némi élelme az nem fogja orvosolni azt hogy nincs pénze villanyra,gázra és fontos dolgokra,mert a pénzt igy is ugy is elkölti olyan dolgokra amiket máskor nehezen engedhet meg magának és nem kuporgatja,gyüjtögeti hogy ki tudja fizetni azt amit kell.
Igen,tudom nektek nincs,egyszer már beszélgettünk róla.Sajnálom.
Megnéztem a másik kéregetőt,tomitimiét,törölt.
Akkor most szerintetek nem kamu volt,vagyis próbálkozás,hogy hátha hülyének nézhet valakiket és haszonra tehet szert?
Sajnos tényleg meg kell nézni kinek segít aki tud...
Eltűnt,majd jön este azt írta.
Na tényleg megyek,mert apa már közben végez a gyerkőcökkel.Na nem mintha baj lenne,úgyis ritkán van alkalma rá.
De nem is ez a lényeg,hanem ahogy leírta a körülményeket,a férje baját,totál megegyezik csórócsaj által leírt szomszédéval...
Fiatal apuka,szívbeteg,pészmékere volt,és egy hónapja meghalt.3 gyerekük van.
Hát érdekes...
További ajánlott fórumok:
- A jó anyukának zsíros a haja
- Mi ez egy férfi-nő között? Segítenétek? Hogyan is állunk, mert én nem tudom?!
- Krumplistészta vagy krumplifőzelék segítenétek?
- Férj vagy Szerelem segítenétek?
- 5. osztályos nyelvtan lecke- a következő betűkből múlt idős ige: TITOKRÁNALOV - segítenétek?
- Hagyományos szürke kan cicusnak keresek nevet, olyan kedves kis természete van annyira bújós és olyan finom selymes a bundija. Segítenétek?