Ti próbáltátok már a d-mannóz port?Vélemény? (tudásbázis)
6. eva7171
2013. nov. 19. 11:49
Egyszer kipróbáltam én is,de mivel mást is szedtem ,ezért lehet hogy nem is csinált semmit.
Elgondolkodtató,hogy a coli bacik bíztosan hozzá kapcsolódnak vagy csak kitalálták az egészet.Nem ez lenne az egyetlen valótlan állítás.
Az antibiotikumok általában csak ártanak(saját bőrömön tapasztaltam).Ami segít ilyenkor:urogin hónapokig szedve,vesetísztító tea,c-vitamin stb...
Meggyógyultam pedig azt hittem így kell leélni az életemet.
Még fontos az esetleges coli fertőző forrás kerülése pl.visszakapni a párodtól(neki valószínű nem okoz semmit)csak óvszer.
Az idegrendszer is képes állandó vizelést produkálni,a kiváltó ok jó ha meg van.
5. eva7171 (válaszként erre: 1. - Gaby82)
2013. nov. 19. 11:34
Nem a d-mannóz fogja megoldani a problémádat,és nem is a gyógyszerek.Nekem elhiheted 20 évi szenvedés a hátam mögöt.
4. zsuzsilla76
2013. nov. 19. 11:09
Nekem használt. Szinte csak ez, de csak colli bacira jó, így kértem szedés előtt tenyésztést a körzetinél.
3. gyorgyi6740
2013. nov. 12. 12:24
Nézd meg az adatlapomon az általam hozzászólt fórumtémákat.
2. gaby82
2013. nov. 11. 19:35
Az állandó vizelési problémák megőrjítenek..elegem van a sok antibiotikumból,ami utóbb nem is használt!/cifran/A D-Mannózt ajánlottak..megéri megvenni?Mert elég drága,de ha jó....
1. gaby82
2013. nov. 11. 19:33
Ti próbáltátok már a d-mannóz port?Vélemény?
További ajánlott fórumok:
- Multiládás túrák... Próbáltátok már?
- Mosókapszulát próbáltatok már?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- Rúdtánc - próbáltátok már?
- Mi a véleményetek a Tanity-ről? Probáltátok már? Tapasztalatok?
- Sport Flabelos-t próbáltatok már? Tapasztalat? Miben másabb mint a Flabelos?