Ti mit tanácsoltok, mi a jó megoldás? (beszélgetős fórum)
A jóhiszeműségét kihasználta egy pasi, és romokban hever szegény, ettől még nem bohóc.
Bizonyára nem találkozott még link, hazug alakokkal, nincs érzéke ahhoz, hogy felismerje őket.
Ja, és hogy mit tanácsolok?
Lépj tovább és a jövőben légy éberebb. Hogy akarod megkeseríteni az életét? Csak magadból csinálnál bohócot.
Mit? Elvesztetted a vagyonodat, a munkádat? Lenullázódott a baráti köröd?
Ne haragudj, de ha négy évig nem tűnt fel, hogy nem vagy egyedül, legalább akkora a felelősséged. Ne mondd, hogy nem voltak jelek, amit nem akartál észre venni. Négy évig nem haladt előre a kapcsolat? Nem voltatok együtt nyaralni? Fel sem merült az összeköltözés, a tovább lépés?
Ennek semmi köze a kihasználáshoz.
Én el nem tudom képzelni, hogy egy házas férfi olyan szabad legyen, hogy ez a másik félnek nem tűnik fel. Ott vannak az ünnepek, amikből rögtön kiderül. Ha mondjuk karácsony szent este a férfi, akivel 4 évig együtt vagyok nem ér rá, azért élnék a gyanuperrel, de ha bizonyos időpontokban kizárt a kommunikáció akkor is.
Nem lehet, hogy nem is nős, csak dobni akart, és ez egy jó indok, hogy ne keresd többet?
Én nem a bosszún gondokoznék, hanem azon, hogy hogy lehettem ilyen hülye....
Levonnám a tanulságokat, végiggondolnám hol hibáztam.
Életmegkeserítésre nem fordínanék egyetlen percet sem.
Hurrá, örülj a szabadságodnak!
Bár nem értem, mi az a nulla, talán anyagilag gondoltad?
A kihasználást nem gondolom, ezt vedd úgy, hogy Te is használtad őt valamire, ami jó volt neked is.
Közösen élveztétek ezt a kapcsolatot, és nem írtad, hogy hitegetett volna a közös jövőtökkel.
Mivel egy hűtlen csapodár szaralak, lehet, hogy talált másik szeretőt, aminek csak örülhetsz, mert így megszabadultál tőle.
Hagynám a fenébe és máskor nem lennék olyab buta, naív, hogy valaki négy éven át hülyítsen valaki.
Egyébként mi módon használt ki? Házasságot ígért?
Felejtsd el!!!
Azonnal törölj mindent, ami rá emlékeztet! Ne mérgezd magad bosszúval, ne kattogj egy szaralakon, temesd el. Különben begolyózol, ha még bosszút forralsz. Mindig mindenkit át fog verni, mert egy gerinctelen hazug alak! Örülj, hogy nem Te vagy a felesége, ő is áldozat, és szenvedni fog örökké, ha vele marad.
Nyugi, minden gondolatot törölj azonnal a fejedből, ami róla szól, és sürgősen keress pasikat magad köré, magad mellé, olyat, aki méltó hozzád!
eltitkolta .
nem éltünk eggyütt
További ajánlott fórumok:
- 2 éves kisfiam két napja hány! Mit tanácsoltok?
- Nagyon akaratos a gyermekem, mit tanácsoltok?
- Ti milyen ránctalanító krémet tanácsoltátok egy 30 évesnek, ami tényleg beválna?
- Száraz kézbőrre mit tanácsoltok?
- Az ember tűr és elnéz egy darabig, de ez már normális? Mit tanácsoltok?
- Vashiány esetén mit tanácsoltok