Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről... (tudásbázis)
:))))
Ez tetszett...
Mi simán használtuk a nyaralóban az utazóágy alatt is tavaly egész nyáron.
Nekünk ABC Design van. Mi beletettük a kókuszmatracot /ha már megvettük/ és ugyanúgy használtuk a légzésfigyelőt, mint itthon.
Nálunk is volt két téves riasztás. Apuka úgy ugrott ki az ágyból, rohan Luca szobájába. Egyik kezével a figyelőt csapta le, hogy ne sípoljon, a másikkal a gyereket rázta. Mondanom sem kell, hogy ő aludt édesdesen, és kinyitotta a szemét egy olyan kifejezéssel: "Hagyj már aludni"
Ekkor még nem volt 3500 gramm és lemászott az érzékelőről. Ma is sokat lemászik, de már olyan nagy, hogy így is érzékeli a figyelő.
Másik esetben akkor sípolt be, amikor kókuszpólyával tettük az ágyba. (Túl vastag volt)
újra felteszem a kérdést, mert hátha bejelentkeznek ellenzők:
tudom hogy régen nem volt légzésigyelő...
de érdekelne hogy miért megnyugtatóbb ha nincs?
hogyan veszi az észre hogy nem vesz levegőt a gyerek? és honnan tudja hogy mióta nem?
(nem kötözködés csak érdekel)
igen. én is felkeltem sokszor mikor külön szobába került. (két hónaposan) benéztem hozzá és villogott a zöld fény. ettől mindig nyugodtan visszaaludtam.
(és egyébként ha tévesen riasztott volna bármikor akkor se dobom ki. a baba a legfontosabb nem az hogy én nem tudok eludni a risztástól.....)
Amikor a lányomat vártuk beszéltünk gyakran a légzésfigyelő fontosságáról.
De mi is úgy láttuk, semmi rizikó és különben is drága. Nem vettünk.
Az első éjszaka, mikor hazajöttünk a kórházból, apa egész éjjel a kiságy mellett állt és figyelte, hogy lélegzik-e.
Amint reggel lett, felöltözött és azt mondta: nem érdekel, hogy mennyibe kerül, nem érdekel, hogy hol lehet kapni, de addig nem jövök haza,, amíg nem veszek.
megvette. Nagyon jó döntés volt. bár szerencsére nem volt gond.
ez szőrnyű.
hát ezért kérdeztem én.
Ez rettenetes.
Én is felébredtem időközönként, megnéztem a lányomat is és a fiamat , valamint a légzésfigyelőt. És nagyon jó volt látni, hogy villog a zöld lámpácska!!!
tudom hogy régen nem volt légzésigyelő...
de érdekelne hogy miért megnyugtatóbb ha nincs?
hogyan veszi az észre hogy nem vesz levegőt a gyerek? és honnan tudja hogy mióta nem?
(nem kötözködés csak érdekel)
:-DDD Ez aranyos:-))
12 cm vastagságig bírja az Angel Care pl a matracot.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Kell-e a légzésfigyelő?
- Eritrit vagy fruktóz használatát javasoljátok?
- Tudna valaki e-mailben küldeni használati utasítást az Angelcare AC 100 légzésfigyelőhöz?