Ti miért vagytok hálásak..? (beszélgetés)
Hálás vagyok Istennek!
Mert segített megvalósítani a terveimet!!
Nélküle biztosan nem ment volna!!
Minden apró és nagy dologért vagyok hálás, kezdve
attól, hogy felébredtem :)
1,mert en es szeretteim egeszsegesek vagyunk.
2,mert 1 varosban elunk ami ausztraliaban nem igazan jellemzo,mert sok szulo gyereke ezer km-re el toluk.
Ma is hálás vagyok!
Mindenért!!
Örülök, hogy (még) élek :)
A férjemért, a gyerekemért és az unokámért
mert ők megérdemlik
Halas vagyok a nehez sorsomnak, ami megtanitott kuzdeni, feltalalni magam nehez helyzetekben, megkemenyitett, es megtanitott orulni az elet apro dolgainak. Es vegul, jutalmul kijutott egy csodalatos ferj, aki mellett boldog vagyok.
Halas vagyok a barataimnak es idegeneknek, akik kepesek epito jellegu modon kritizalni, mert csak igy lehet fejlodni, javitgatni a jellemhibakat.
Halas vagyok a fonokeimnek, akik mellett egytol egyig sokat tanultam, minden szempontbol.
Kivanom tovabba minden jo embernek ugyanezt :)
hálás vagyok az unokámért,
nagyon sokáig vártunk rá
Hálás vagyok a sorsnak,hogy olyan vagyok,amilyen.Nem kallódtam el,nem pukkantam le,és ember vagyok a talpamon.Vannak önálló gondolataim,és nem állok be a sorba.Kedves,aranyos kislányom van,drága párom,aki mindent megtesz értünk.Nem élünk nagylábon,de mindenünk meg van,ami pont elég :)
Hálás vagyok,hogy egészségesek vagyunk,és hálás vagyok,hogy nőnek születtem..hű..lehetne még folytatbni a sort.
Szép napot!
Én pl. azért, mert éppen ma van 51 éve annak, hogy
megismerkedtem a férjemmel :D
(de ezen kívül is sok mindenért:))
örülök, hogy boldog vagy az életedben :)
(oly szomorú, hogy sok ember az életének
csak a rossz oldalát látja meg!)
Én hálás vagyok,mert:a párom itt van és mellettem áll mindig,hálás vagyok az együtt töltött boldog életért,a nyugalomért és hogy sikerült elérni eddig a céljainkat,ha nagy nehézségek árán is,de meg tudtunk valósítani dolgokat.
Szóval a jelenlegi életünkért vagyok hálás...
A kiskutyámért,amire annyira vágytam...
(nagyjából ennyi ami kiemelhető,de sok másért is az vagyok)
:)
Örülök, mert sok, apróságnak tűnő dolog
boldogíthatja az embert ugye?
én pl. mindenért :)
és te *Szöszke* miért vagy hálás??