Kb. 11 éve kerestem a google-ban valamit, és a feldobott találatok között láttam ezt az oldalt, elkezdtem olvasni... kb. fél év után regisztráltam, itt ragadtam.
2010-ben jöttem, szóval már 10+ éve. Akkor a fogyókúrámat segítette, hogy naplót vezettem. Aztán volt pár év, amikor ritkábban jöttem, de még voltak naplók, amiket követtem. Most is elsősorban azért jövök naponta, hogy kövessek naplókat, de néha olvasok fórumokat is.
Csaknem 1 éve v.ok itt! A kezdő fórum (keto) csajoknak most is ezer hála köszönet a sok jótanácsért ,buzdításért, nevetésért,és azért hogy elérhettem a célom:)))
Aztán kitekinettem máshová is :) Sokan vagyunk sokfélék de épp ez a jó:)) Vannak viták persze ,meg mindenféle agymenés is.......De a csajos csevej hiányzott már,és kedvességből sincs hiány ez pedig nagy szó:))Ha 1 reggel 5 csésze kávét " kapok" akkor csak mosollyal indulhat a nap:))KÖszönöm:))
próbáltam betegség és kamu grapefruitmag miatt infót szerezni, de itt az emberek önzőbbek (csak addig írogatnak amig a problémáikra nincs válasz, ha megkapták, utána nincs visszajelzés, tapasztalat, segítség tőlük) mint a gyakorikérdések oldalán. :(
nekem zömmel csalódás, nem igazi "közösség". már emberi, magyar, v mi.
2007-ben regisztráltam, mert innen kaptam egy képeslapot. Elsősorban a dominójáték, a sok érdekes, hasznos fórum miatt maradtam. Több tagot személyesen is megismertem, mostanra már "családtag" lett számomra az oldal. Reggel ez az első, és este innen megyek aludni. Életem részévé vált. Köszönöm Hoxa!
Én azért csatlakoztam mert itt tudok némi közösségi életet élni, beszélgetni a vírus ellenére is. Már hiányzik hogy minden a régi legyen :) Sokat kell még tanulnom, nagyon új nekem itt minden!