Ti kivel maradnátok? (beszélgetés)
Megfogod, és egy mozdulattal bependeríted a tus alá, és rányomod a hideg vizet. Hátha felébred, hogy egy ember nem 2 naponta fürdik.
tök mindegy ki mit fog neki mondani, vannak ilyen nők. pár év és pár gyerek után már verni is fog, meg ha szerencséd van inni is. a gyes-t, családit ő fogja felvenni,te meg kunyerálhatsz édesanyádtól 5-én pénzt, mert "Lali" megint elitta. dolgozni sosem fog, te pedig rájössz mikor ovisok lesznek a gyerekek és fizetni kell,h mennyire elkúrtad az életed. jó esetben időközben visszautasítottál pár rendes, dolgos, ápolt fazont, akik után majd áhítozni fogsz és irigykedsz majd a környezetedben élő csajokra,h milyen jól élnek. és mindezt azért,h ne legyél egyedül este.
de ha ennyire szeretnél valakit magad mellé, jön a tavasz, felkelnek a büdös borzok a téli álomból, befogsz egyet és tudsz kivel szundikálni. a szag nem lehet másabb....
Mit vársz ettől a fórumtól? Mert úgy érzem Te már döntôttél és vele akarsz maradni. Azt várod, h ezt vki megerősítse, h jól döntöttél? Mert nem gondolom, h sok forumozót találsz aki helyeselni fogja, h vele maradj.
Egyértelmű, hogy anyukámmal. Ezt az élhetetlen önimádó csodagyereket biztos nem választanám.
Vazz"! Te ezzel ágyba bújtál? :/
Ugyan már, még kiszárad a bababőre.
ez teljesen igaz amít írtál.
Hát akkor nincsen baj. Minden második nap lát vizet, a kettő között meg majd Te letisztogatod... :D
ilyen fiatalon nem kellene együtt élned, se anyukádnál se másnál egy ilyen igénytelen, semmirekellő pasival, mert akkor azt fogod hinni, tapasztalni, hogy ez a mérce. találsz ennél sokkal jobbat :)
hat igen meg azt mondta hogy o minden masodik nap furdik hat mondom aki edz annak minden nap kene furdeni
Ne már... Soha nem értettem, hogy az ilyen férfiak hogy szereznek nőt. Ez később csak rosszabb lesz. 27 éves, gondolom, ha edzeni tud, akkor dolgozni is. Te dolgozol, ő meg nem???
Csak hogy ne légy éjszaka egyedül?
Nem hiszem, hogy ennél ne találnál jobbat, tele a világ kiéhezett férfiakkal, akiknek legalább van hajlandóságuk dolgozni és tisztálkodni. Fúj..
Kemény, izmostestű, izzadt adonisz! Hát persze, hogy nem mossa le magáról a kemény testi munka maradványát... Biztos kantáros farmerban megy, és úgy hódítja a fórumindítót!
Nam baj, tudtam kapcsolódni :D
Ahhh az égett izomszag! :)
Ez Zarahellnek ment volna, bocsi.
Az ilyen pasit még az aurám közelébe sem engedném, nem hogy összeköltözzek vele. Miért nem dolgozik?
Anyukád tök jó fej, éjszakai műszakban töri magát, ellát téged és az ótvar pasidat, aki ráadásul sértődős is a lelkem...hallgass anyukádra, maradj otthon, aztán járj el a srác koszfészkébe kefélni néha, ha már annyira vonz téged az elhanyagoltság...aztán közben csak akad valami normális fiú, aki megbecsül téged és édesanyádat is.
Ha van elvesztegetni valo idod, nyugodtan maradj vele. Az garantalt, hgy takarekoskodni sem fogsz tudni mellette, aztan majd X ev utan talal egy masik hulyet, akin eloskodhet.
anyukam is ezt kerdezte h hogy tudok egy ilyen emberrel egy agyba fekudni..
Tudom, én csak egy sorsot vizionáltam neked, ami felé nagy léptekkel haladsz.
A hozzászólásaid alapján Te is látod a hibáit és gondolom zavar is. Akkor meg nem tudom mit akarsz?
Minden szakítás fájdalmas, de előbb utóbb rájösz, h jól döntöttél.
Még jó, hogy a sráccal. Az az igazi kihívás.
nem akarok gyereket szulni neki..nem arrol van szo..
Ühüm, bár a korábbi kérdésemre nem válaszoltál? Hogyan tudsz közösülni olyan emberrel, aki nem tisztálkodik? :) Ez a fórum vagy egy vicc megint, vagy nagyon szomorú... :)
Hát akkor ő nem nagyon akar tőled semmit csak nem elêg tökös, h kimondja. Vagy jó vagy neki vmire, egyenlőre. Túl fiatal vagy még ahhoz, h egy ilyen pasas után búslakodj. Ez a kapcsolat arra jó volt, h tanulj belőle, h tud a kôvetkezőnél mit várj el egy kapcsolattól, hogyan maradj nő.
meg allandon az anyaekat hivogatja hogy vegyenek neki ezt meg azt..
Maradj vele, sőt szüljél neki gyorsan három gyereket, legalább nem hal ki az oldal, mert majd jöhetsz sírdogálni, hogy elhanyagol benneteket a pasi, meg nem keres a gyerekekre, sőt le is fog lépni oda, ahol könnyebb lesz neki...Van ebben a történetben még pár téma, hajrá!
biztos nagyon megviselne..hat tolle ugy jott ki meg mondta is hogy neki mindegy hogy hol vagyok
További ajánlott fórumok: