Ti maradnátok ebben a kapcsolatban? (beszélgetős fórum)
ahogy nem jár a kedvedben non stop, nem szórakoztat, nem érdekes minden pillanatában, lapát?
hát hajrá. leszel ebben a cipőben te is. :D
de, én várnék, és a valós problémákra koncentrálj.
Köszi, megkeresem őket is. Hussey-t már hallgattam én is. Jó ötletei vannak.
Mark Gungor kicsit másképp közelíti meg, de ő is jó.
Magyarul Dóra Gyula videói zseniálisak.
Angolul Alex Cormontnak is van sok jó videója. Francia, de angolul beszél, amolyan iskolás angollal, semmi túl bonyolított körmondat, iskolás kiejtés.
Sziasztok,
én inkább angol videókat nézek, őket ajánlom.
Mat Boggs (dating advice)
Stephan Speaks (dating tips)
Matthew Hussey (dating tips)
Anna Bey (classy woman - ez inkább ahhoz ad segítséget, hogyan viselkedik, mit visel egy elegáns nő, de rengeteg segítséget kaptam ahhoz is, hogy kell a férfiakkal viselkedni, hogyan legyél értékes nő a szemükben)
Remélem tudtam segíteni.
" A távollét a kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja."
Ez a tapasztalat rokoni és baráti körben is.
remélem nem házvezetőnőt keres.főleg,ha gyereket is vannak,netán egy kis közös takarítás,főzés is beleférne.nem azt mondom minden nap,de néha-néha.hogyne lenne,de egy nő nem attól rendes,hogy patyolat a lakás,minden este meleg vacsora.a megcsalás,ugyan necces,
a vejem elmosogat,porszívózik, ki is mos. és egyik sem féltékeny,pedig elég sok külön programjuk van,igaz,ami munka.
Tóth Lajost néztem régebben, meg néha néha mikor láttam ilyesmit azt elolvastam vagy megnéztem.
Van valaki akit tudnál ajánlani? :)
Szívesen hallgatnék erről a témáról.
Angolul még tanulok,szóval nem értem még teljesen a nyelvet , de az ajánlást megköszönöm ezen a nyelven is :)
Nagyon szépen köszönöm a tanácsodat :)
Igen ,néztem már ilyesmi videókat, meg olvastam is a témában ,de sokszor nehéz felhasználnom ezeket a saját életemben, de próbálom :)
Mégegyszer köszönöm :)
A kapcsolatod nem olyan, amiben te jól éreznéd magad. Tehát változtatni kell a jelenlegi felálláson. Igen, írtad, hogy próbáltad is. Szerintem adtál elég időt arra, hogy a barátod viselkedésében tapasztalj valami változást.
Ha ezt nem tapasztalod, akkor el kell őt engedned. Ez a véleményem kívülállóként. Egy kívülálló (én is) többnyire az eszére hallgatva mond véleményt. A döntés a tiéd!
Biztos vagyok benne, hogy létezik :)
Én is sokszor elgondolkozok ezen a férfiakról…
Nálunk kb. 35 év után jött elő, hogy ő már nem nagyon akar ide-oda menni.
Szerintem váljatok el szépen, első szerelemnek jó volt, így mindig jó szívvel gondolhatsz rá.
Mi 5 évig jártunk együtt, és mégis meg tudott néha lepni.
Jól, éretten gondolkodsz, csak a szíved még erősebb, mint az eszed.
Ha anya lennél, és a lányod lenne a mostani helyedben, azt mondanád neki, hogy maximálisan ő alkalmazkodjon, a srác pedig éljen csak úgy, ahogy neki tetszik ?
Ahogy írtad, nem a szavak az igazán fontosak, hanem a tettek ! A barátod tettei azt mutatják, hogy nem szeret már úgy Téged, ahogy egy nő boldog lehet egy férfivel.
Esetleg mondhatnád neki, hogy tartsatok 2 hónap szünetet, se telefon, se találkozás, semmi kapcsolat. Ha szeret, talán észhez tér, ha nem, ki fog derülni, mi lesz utána.
Szerintem az áldozat hozatal ,,nagyon komoly szó,,bár szép dolog.
Nektek most nem ez a "dolgotok"
Kisebb kompromisszumok beleférnek ,de az is akkor ha mindketten képesek vagytok rá.
Gondolom lépni neked kell ha változást akarsz a fiúk ebben nem túl jók.
Igen szerintem is.. viszont más lányról konkrétan hallani sem akar, viszont nem értem ,hogy akkor miért nem tesz értem nagyjából semmit :/
És mindig elmondja hogy nem akarja veszni hagyni ezt az egészet,mert szeret meg velem tervez ,de a tetteiben nem ez mutatkozik és már a szavak nem elegek :( az a baj én sem akarom veszni hagyni, de lehet az lenne a legjobb döntés aztán egyszer talán vissza találunk egymásra érettebb fejjel
Tudom, sikerült megragadnom a lényeget. De:
Ő 19 éves, és már 2,5 éve együtt vagytok, előtte 4 év barátság. Tehát már 12,5 éves kora óta tart az ilyen-olyan kapcsolat.
Nem semmi. Egy 19 éves srácnak még buliznia kell, élvezni az életet, nem pedig lekötnie magát.
Igen ez már régebb óta érik, ahogy írtad, csak nem volt ilyen mértékű :/ meg azért az elején könnyebben viseltem :)
Köszönöm a válaszokat :)
Tudom fiatalok vagyunk, csak nehéz döntést hozni :(
Volt már hogy szakítottunk egyszer mert azt éreztük , hogy más irányba haladunk,de 2 napnál tovább nem bírta nagyon, csak az a baj én képes vagyok áldozatokat hozni, ő nem nagyon. A későbbi terveink egyeznek, de valahogy most nem :(
További ajánlott fórumok:
- Munkaügyi Bírósággal kapcsolatban lenne egy két kérdésem, ki tud ebben segíteni?
- Érdemes még ebben a kapcsolatban maradni?
- Miért nem vagyok biztos ebben a kapcsolatban?
- Ingatlanirodával kötött szerződéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Tudtok ebben segíteni?
- Nagyon büszke vagyok magamra ebben a kapcsolatban, soha nem...
- Ebben a kamattal kapcsolatos feladatban, ezek mit jelentenek?