Miért nem vagyok biztos ebben a kapcsolatban? (beszélgetés)
Egy éve azon merengsz, hogy mi lenne ha...
Ebből nem lesz kapcsolat. Meddő időhúzás.
De a te időd, a te életed, te tudod.
Én nem vesztegettem volna az időmet egy éven át, de nem is rólam van szó.
Arra gondolok, van neki más kapcsolata, amit eléggé jónak, megbízhatónak, stabilnak érez, neki nem fontos, hogy onnét tovább lépjen. Nem szándékozik tartósan változtatni.
Ha te mindenképpen akarsz valamit tőle, "egyéjaszakás" kalandként bevállal(na), de ő nem fog kezdeményezni.
Én már azt sem értem, hogy "felmerül a téma, hogy több lenne köztünk".
Ezt manapság megbeszélik az emberek, nem pedig összejönnek ha bejönnek egymásnak?
Nem most ismertem meg, de kb 1 éve gyakran felmerül a téma, hogy mi lenne, ha több lenne közöttünk.
Úgy érzem többet szeretnék tőle, de először is nem lép. Nem tudom, hogy fél vagy mi baja van, de nem haladunk semerre. Minden alkalommal várom, hogy kérje meg, hogy fussunk össze, hogy találkozzunk, de nem teszi.
Tisztában vagyok azzal, hogyha én említeném neki a dolgot benne lenne, de kérdés az, hogyha mégis összejönnénk, milyen kapcsolat lenne ez?
További ajánlott fórumok:
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Hosszú, biztos kapcsolatból hogyan lépnél ki az új szerelmed miatt?
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?
- Nagyon büszke vagyok magamra ebben a kapcsolatban, soha nem...