Ti kaptatok ilyen körlevelet? -mellékelve (tudásbázis)
na ez baromság.
Mi el is mentünk, végig kellett hallgatni valami hülyeséget. A végén meg üdülöjogot kellett volna vásárolni 1 milláért. És akkor tied az ingyenes út!
Hát persze!!!:(
Domain
Név epetf.EU
Állapot REGISZTRÁLT
Regisztrálás dátuma 2009. július 31.
Utolsó frissítés 2009. július 31. 15:21
Engedély birtokosa
Név COMPOSYS GROUP SP. Z O.O.
Szervezet COMPOSYS GROUP SP. Z O.O.
Nyelv Lengyel
És csak nemrég regizték a domaint...
én is kaptam. Állítólag valós a dolog. Kolleganőm még régebben kapta, kérte is a csekket. Rendben megérkezett neki, a szállodák is tisztában vannak a dologgal, de ahova ő utazni szeretett volna, ott a szálloda nem fogadta, mert azt mondták, hogy a fizető vendég elsőbbséget élvez az EPETF-esekkel szemben. Azóta bevezették ezt a kötelező napi ellátási díjjat. Így a szálloda is jól jár, meg mindenki.
Nézz utánna, ha érdekel még! Én a helyedben lehet felhívnék olyan külföldi szállodát, ami szerepel a listájukon, hogy tudnál-e szállást foglalni, ezzel a csekkel. Aztán a kapott infótól függően dönts, hogy kéred-e a csekket!
Kaptam,és töröltem......
Kész átverés szerintem.
Kedves Felhasználó,
örömmel tudatjuk, hogy kapott egy, két személy elszállásolására szóló, kiutalást az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért (EPETF) első, „Az én határok nélküli Európám” című kiadásában. A program célja az idegenforgalmi szektor támogatása egész Európában, különös tekintettel a kis- és közepes szálláshelyekre, vagyis panziókra és kisebb hotelekre. Az EPETF 2009-es I. Kiadásában 600 panzió és hotel vesz részt Magyarországon és Európa 12 másik országában.
Ön kapott egy garantált, 2 személy részére, három éjszakányi, kifizetett szállásra szóló kiutalást, ami a programban részt vevő bármelyik szálláshelyen felhasználható. Lépjen be most a program weboldalára, és erősítse meg a részvételét azzal, hogy megad egy címet, ahova a szállásokra szóló tanúsítványt kéri kézbesíteni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra, aminek semmi hasznát sem vettétek?
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Szülés után kaptatok valamilyen repi csomagot? Ha igen, milyet?
- Nyílott valakinek a méhszáj 6-7 hó terhesség idején? Milyen tanácsokat kaptatok? Mennyit lehet tevékenykedni? Hol a határ?
- Várandósság és szoptatás alatt milyen tanácsokat kértetek és kaptatok a védőnőtöktől?
- Hogyan tudnám blokkolni egy klub körleveleit az iwiwen?