Ti hogy mondtátok el, hogy terhesek vagytok? (beszélgetés)
Mindig úgy képzeltem el, hogy majd egyszer valami meglepetés formájában tudatom a leendő Apukával.
Mivel én elég romantikus típus vagyok/voltam, több ilyen szituációról álmodoztam.
Hogy majd a tengerparton sétálunk, fehér ruhámat lebegteti a szellő, és én felemelek a homokból három kagylóhéjat: két nagyot és egy kicsit.
Vagy egy pici baba cipőt kiteszek a mi cipőink mellé, ilyenek.
Ehhez képest a valóságban úgy alakult, hogy nem volt elérhető terhességi teszt 2 órányi távolságon belül, így egyszerűen elmondtam, hogy szükség lenne rá (bár már ő is sejtette, hiszen mindent megbeszéltünk).
Mikor megérkeztünk, én bementem, megvettem, felhasználtam a mosdóban.
Beültem mellé az autóba és vártunk.
Tengerpart volt ugyan, de fehér ruha nem, meg is fagyam volna azon a környéken. :) viszont az a két perc, egymás kezét fogva, majd a pillanat, amikor megnéztük az eredményt,
úgy volt tökéletes, ahogy volt.
Férjem, hogy oldja a túl érzelmes légkört, elmorzsolt egy könnycseppet, majd megkérdezte: Na mi van, bekaptad a legyet?
Így végül könny is volt és röhögés is. :)
Kérd meg egy matek feladat megoldására, ami így néz ki:
én + te = 3
Ilyen meglepi formàlyàban inkább ne tudasd, hanem inkább ilyen formájában!
Régen nem csináltunk ekkora ügyet ebből, senki sem a kiskirályt várta, hanem mindenki a saját gyerekét:D
Nekem nem kellett elmondanom egyébként sem, mert a férjem már tudta a 6. hetemben, hogy gyerekünk lesz:DDDD
Szia.
Mivel a párom is jelen volt a fogantatáskor így nem nagyon kellett beszámolni. Mikor nem csak 26 napig élhettünk folyamatos nemi életet, akkor már nem volt kérdés számára sem. A megerősítő tesztre nőgyógyászhoz elkísért, így kilépve az orvosi ajtón, már csak egy Igent, vagy Nem-et várt.
Szóval meglepiről szó sem lehet, ha védekezés nélkül van együtt a párjával...
Nahát, pedig még tesztelni sem tudtál :) Valahogy könnyebben rájöttek az emberek, hogy szexeltek, nem jött meg a menses, hoppá.
Ma ehhez minimum 600 megerősítés szükséges az interneten + a technika vívmányok.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- Voltatok már úgy, hogy elegetek lett a férfiakból és azt mondtátok, hogy inkább maradtok egyedül?
- Ti már mondtátok meg valaha egy pasinak egyenesen, hogy "szeretlek"?
- Nektek okozott már olyan panaszt a fog.gátló tabi, hogy végleg lemondtatok a szedéséről?
- Hogy mondtátok el azt a párotoknak hogy van valakitek?
- Elmondtátok valakinek, hogy "dolgoztok" a babán?