Ti hogy bírtátok az utolsó napokat szülés előtt lelkileg? (beszélgetés)
Keddig kijöhet!
Nekem még 3 napom volt befekvésig és kijött a picur!
Annyiba rosszabb ha oxitocint kapsz hogy egyből erős fájások lesznek
Nekem túl "gyenge" és nem elég sűrű fájásaim voltak a doki szerint én másképp éreztem így aztán jött az oxitocin de valamiért attól se történt nagy változás :S
Sziasztok!
Én épp így szültem, nekem is megindították, mert túlhordtam.
Nem tudom, milyen úgy szülni, mikor természetesen jönnek a fájások, de szerintem így is ugyanolyan, csak esetleg gyorsabb. Bár én 8 órát vajúdtam.
A meleg engem is kikészített, de az méginkább, hogy a velem egy napra kiírt kismamák, már sorra megszültek, és mikor én NST-re mentem, Ők már babáztak a kórteremben:-) Alig vártam, hogy láthassam a gyermekem, minden mindegy volt, csak végre láthassam Őt!!
Hello :)
Nagyon meleg van! S úgy néz ki fekhetek be mert nem jön a babó terminusig a doki szerint.Ollé :(
Kedden megindítanak oxitocinnal....volt vkinek ilyen élménye?
Sziasztok
Reddiekrueger szívesen cserélnék veled itt a nyugati részen dög meleg van :S
Danci nekem nehezen született 37 óra vajúdás után, mindig csörgött a telefon...
Már ki is kapcsoltattam az összeset, mert különben nem álltam volna jót magamért..
Szia Mindenki!
Mindenórás lányok hogy vannak? Nálunk olyan szélvihar van éjfél óta és hidegfront, tuti teltház van a Szent Imrében:)
Vigyázzatok magatokra, kotnyeles anyósmamiknak küldöm a seduxent:)
Hát,én nem foglalkoztam senkivel,ccak magammal és a babával.
Lelkileg nem volt problémám,csak fizikailag nehezen bírtam.Túlhordtam egy héttel mindkét terhességemnél.
Tina44 és freddiekruger-én is társulnék hozzátok,az én anyósom is dettó ilyyen!:(
Én tegnap töltöttem be a 40. hetet,tehát már túlhordásban vagyok(bár lehet,hogy éjjel indulunk a szülőszobára),anyósom pár hete már naponta többször telefonál,hogy mi van,mert ő fog vigyázni a fiamra,ha mi benn leszünk a kórházban,sőt itt lesz egész végig,amíg mi haza nem jövünk.Alig várja már ő is,hogy átvegye az egész háztartást és mindig úgy csinálja,hogy azt érzem,hogy mindent és mindenkit elvesz tőlem.Direkt.
sziasztok
nekem az utolsó napok nem is tűntek utolsóknak, mintha még lett volna egy hónapom ugy éreztem magam. persze türelmetlen voltam, engem nem riogattak, senki nem türelmetlenkedett. a párom izgult nagyon,
Hát igen elég általánosak ezek a dolgok....
Már most tartok attól mi lesz majd,ha hazajövünk a korházból?!Bár nálunk nincs a családban ilyen kirívóan súlyos eset,mint itt írják páran!Legalábbis eddig nem derült rá fény!:)
Egy darabig tűrök én,de ha egyszer kiborul a bili...ajjaj!
Sziasztok
Miután haza jöttünk a kórházból már jött volna mert majd ő megfürdeti stb mondtam neki hogy most nyugalomra van szükségem de a 3. napom már megjelent az ajtóba és persze hulla fáradt voltam de simán bele kötött mindenbe nah itt közöltük vele hogy majd mi visszük hozzá a gyereket neki nem kell ide jönnie így hetente egyszer megyünk persze csak akkor ha a megrendelt kaja és süti kész :)
Sziasztok!Nekem még 27 napom van hátra a kiírt időpontig,de már most sokan kérdik,hogy még egyben vagyok?Mert olyan nagy a pocakom...hát könyörgöm nem pocak mérethez számítják a szülés időpontját,nem?!
Bele se merek gondolni mi lesz még később?!
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Csóróság ki mennyi pénzből él meg egy hónapba, hogyan viseli lelkileg?
- Ti hogyan dolgozzátok fel lelkileg a halált, a gyászt?
- Változzunk együtt- testileg, lelkileg, jó társaságban!
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb