Ti ducin hol tornáztok Miskolcon? (beszélgetős fórum)
A cím Szentpéteri kapu 76.A kórház területén van, a könyvtár és étkezde épületében, a hátsó oldalon van a bejárata.
Az árak ha nem kórházi dolgozó vagy, akkor 300Ft/óra, bérlettel 250Ft.A bérlet 10 alkalmas.
Szia!
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál!
Megtudnád mondani a pontos címét a helynek?
Esetleg az árakat...?
Köszönöm :)))
Szia!
Én a BAZ megyei Kórház Egészségházába járok tornázni.Itt van Pilates torna, ami a mélyizmokat dolgoztatja meg. Szerintem kezdésnek nagyon jó.Ez lassúbb,követhetőbb gyakorlatokból áll, mint a zenés nőitorna, ami inkább kardio-tréning, de következő lépésnek nagyon jó ez is.
Ide járnak idősebbek, súlyosabbak, jó a hangulat és itt biztos vagyok benne, hogy nem fogod a súlyod miatt rosszul érezni magad.
Az árak is nagyon jók. Bár a felszereltsége nem olyan, mint az M1 Fittneszé.
Egyébként Hétfőn 15 órától Pilatesz, 16 órától zenés torna, Szerdán ugyanebben az időpontokban, csak fordítva vannak az órák.
Remélem találkozunk a tornateremben.
Sziasztok!
Miskolcon keresnék egy kis közösséget, ahol úgy tudnék sportolni, hogy nem kellene rosszul érezni magam a termetem miatt.
Köszönöm a segítségeteket előre is! :)
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyászok Miskolcon
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ti melyik fitness DVD-től fogytatok a legtöbbet? Vagy ti mire tornáztok?
- Milyen orvos Dr Gubás, és Dr Dienes Miskolcon? Véleményekeket szeretnék hallani
- 2012-ben Miskolcon szülő kismamák
- Szerintetek érdemes kivinni a piacra jó minőségű, divatos, S/M/L méretű használt ruháimat? (főként Miskolcon)