The Sims 3 (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni vlki? "Készítettem" 2 emberkét, az 1iket a Páromra mintázva, a másikat magamra, a fickóval vetettem házat, saját magamat viszont nem tudtam elhelyezni. Magyarul installáltam a játékot, amikor be akartam költöztetni a csajt 1 házba, csak olyan opció volt, hogy MÁSOLAT ELHELYEZÉSE. Játszottunk a Párom fickójával, építgettük a házat, összehaverkodtattuk magunkat, de nem tudjuk, hogyan lehet kilépni abból a házból, hogy másik családokat is irányíthassunk. Az 1-2-ben (angolul installáltam) van olyan, hogy back to the neighbourhood, de itt nem találok olyat. Ha meg kilépek, teljesen kilép a játékból. Csak 1 családot lehet vezetgetni??? Nem tudtunk mást csinálni, összeházasítottuk a 2 Simet, hogy irányíthassuk a csajt is. Előre is köszi a segítséget! :)
Hatalmas. :]
Mehetsz Kínába, Egyiptomba, Párizsba.
Különböző kalandokkal vízumpontokat lehet gyűjteni, azzal növelni lehet az ottmaradás idejének hosszát. Aranyos, jók a hangulatfestő zenék. Átjön a hangulat rendesen. :]
Sziasztok!
Nagyon pang az élet! Én imádom az összes sims-et!!!
Mind megvan az elejétől!
V.ki játszott már a 3-as kiegészítőjével: THE SIMS 3-A VILÁG KÖRÜL ?
Milyen?
Jaja!!!!
Én nagyon bírtam, bár már egy ideje nem játszottam vele!:)
További ajánlott fórumok:
- Ki szeret játszani a Sims-el?
- Sims 1: miért nem megy a sims-em dolgozni, amikor kap munkát? Nem jön érte az autó :(
- Hogyan telepítsem a The Sims 3-at?
- Ha sims3-ba feltelepítek egy új kiegészítőt akkor az addigi mentett családom és mentéseim megmaradnak utána?
- Miért nem lehet kapni Xbox 360-ra Sims3-at?
- Probléma a sims 3 játékkal!