Ki szeret játszani a Sims-el? (beszélgetés)
Sziasztok!
Valahonnan le lehet tölteni ezt a játékot? Régen játszottam vele, és szerettem, de már nincs meg a gépemen sajnos...
No igen, a forrásaink mindannyiunknak megvannak, csak ezt nem szabad reklámozni.
Különben én csak a karakterekkel nem vagyok kibékülve, ahogy már az elején is írtam. Nekem mindengyik ugyanolyan szabvány-krumplifejnek tűnik:-(( Mind úgy néz ki, mintha legalább 150 kilós lenne!
A gépigényről csak olvastam. Szomorú, hogy ezt sem tartották be, pedig megígérték. Az viszont igaz, hogy az én gépemen már a 2 is akadozik, pedig memóriája van bőven. Habár arra a havi 1 alkalomra így is megfelel.
Megnéztem a gépigényt és jóval magasabb mint a sims 2-é. Amúgy sem akarom ilyenekkellekönti magamat. Végzős leszek és elég sok teendő vár rám a köv tanévbem. Amúgy ha majd lesz egy olyan gépem amin már olyan gyosan fut hogy érdmes legyen föltelepíteni akkor természetesen kipróbálom, de most nem sanyargantám magam azzal hogy bazilassan kipróbálljam, aztán sajnálkozzak hogy miért nem gyorsabb és miért nincs rá több időm.
Le lehet tölteni ingyen is, ha tudod a helyet. Én tudom, és nem panaszkodnak rá.
A sims2-n annyi másoslásvédelem volt hogy teljesen elrontotta a játékélményt. Ettől volt olyan labilis a játék, és volt olyan problémás sokmindenkiek. És ettől is volt lassú. Már akinek. És mégis a hackerek 24 óra alatt feltörték. Pont ez az amiért az ea games úgy döntött hogy nem tesz a játékra különösebben nagy másolásvédelmet. Ígyis úgyis átmásolják, aki meg eredetiben szeretné úgyis megveszi.
Az árát nem tudom de biztos nem adnék érte pénzt. Egyikért sem adtam és mégis megvan az összes sims 2 kigészítő. Sokat játszottam vele.
Sims3 - kicsit ülni kell előtte, hogy kiderüljön, mit tud.
powerpuffemo: Ebben a verzióban már lehet állítani az öregedés sebességét, vagy teljesen ki lehet kapcsolni cheat/kód nélkül.
Nekem tetszik, szerintem elég jól megcsinálták, az egyik legjobb, hogy bármit bármilyenre színezhetsz, illetve bármire változtathatod az anyagát.
Nálunk a nagyobbik lányom a rajongó, most a 3 megy éjjel-nappal. Én még nem játszottam vele, csak láttam, ő mit csinál benne. Egy dolog tetszik benne, a zenéje.
Különben meg itt a 2, megvan az összes kiegészítője, és azt legalább már nagyjából ismerem. Arra a havi 2-3 órára, amennyi időm marad játszani, bőven elég.
Nagyon imádom ezt a játékot, de már ezer éve nem játszottam vele! De most jönnek a hideg délutánok, esték... :)) Nekem még annak idején a Sims 1 jött be nagyon, azzal képesek voltunk tesómmal reggel 6-ig a gép előtt ülni és építeni :))
A Sims2-t annyira még nem tanulmányoztam át, még nem sokat játszottam vele. De ami késik, az nem múlik! :)
jjaajjj.de rég voltam a saját klubbomba..:D
hát én nagyon rég nem simseztem.:(
de jó lenne már valahonnan megszerezni.:(
lehet h letöltettem vkivel.:D
jó elnne már megint egy pár órát ott ülni a gép előtt és jáccani.:)
Addig jó szórakozás, amíg az embernek a valóságban nem kell ugyanazt csinálnia. Utána természetes, hogy nincs idő a játékra. :)
Én is imádtam vele játszani. Hatalmas képzelőerőm van, és mindig kitaláltam történeteket amik az életemhez kapcsolódnak. Azokat játszottam végig. :) Majd volt mikor havonta meguntam, mindig leszedtem a gépről. Vannak kiegészítőim, de csak az alapot használtam. Valamiért nem bírtam felrakni a kiegészítőket. :(
Mikor nekem volt a mániám, olykor 6 órán keresztül is játszottam a hajnali órákban is.
Kód: intprop censor gridsize 0 - eltűnik a cenzúra az emberekről (ha jól emlékszem így kell külön leírni)
Nekem is van pár kódom
boolprop snapobjectstogrid false - nem csak 4zethálóban építhetsz
boolprop ........ true - kikapcsolás
boolprop testingcheatsenabled true - titkos menüpontokat hívhatsz elő a shift nyomvatartásával. Kattincs a kiválasztott tárgyra, vagy személyre, közben nyomd le a shiftet. (még ki is nyírhatod az emberkéket :-O )
Megvan, amit tudok leírom.
Nyomd meg a Ctr+Shift+C billentyű kombinációt és a konzolba írd be a kódokat. Fontos a kis/nagy betű különbsége!
Motherlode - 50000 pénz
aging-off - nem öregszi a sim
aging-on öregedés visszakapcsolása
moveObjects on - tárgyak mozgatása bekapcsolva
moveObjects off -tárgyak mozgatása kikapcsolva
autoPatch -on - autoupdate bekapcsolása
autoPatch -off -autoupdate kikapcsolása
További konzol parancsok:
boolprop constrainfloorevation false
A talaj akkor is megemelhető/süllyesztehető ha tárgy/épület van rajta.
boolprop ....
Ha megtalálom elküldöm a kódokat. Párat fejből is tudok. De ha tanúlnak és teljesíted a kívánságaikat, akkor is tudod őket fiatalítani! A sok skyl pont gyüjtésével vehetsz fiatalitó italt, és egy phár három "napot" (évet) fiatalít.
Ha gyorsabban szeretnél elérni dolgokat alegfontosabb ha pénzzel indítasz, és akkor már nem kell fiatalítani őket. Jöjjenek sorba, és nem unod meg őket!
Pénz: Ctr sift C motherlode enter/ 50.000 pénz
További ajánlott fórumok:
- 3 éves kisfiú lányos játékokkal szeret játszani
- Kutyások segítsetek légyszi!! Lehet, hogy egy kutyus nem szeret játszani inkább lustább?
- Akik szeretnek játszani!Honfoglaló, Cityville, Farmville, Kapi Hospital, stb...
- 4 hónapos kisfiam hamar megunja a játékait. Egyedül sem szeret játszani. Mivel kössem le a figyelmét?
- Hogyan kell furulyázni? Kisfiam kapott egy furulyát a mama Jézuskájától, szeretnénk valami alapvető gyerekdalt eljátszani rajta.
- 7-8 éves kislány mivel szeret leginkább játszani?