Sims 1: miért nem megy a sims-em dolgozni, amikor kap munkát? Nem jön érte az autó :( (tudásbázis)
Sziasztok!
Keress neki másik munkát, és nézd meg,hogy mi az életcélja, és azzal kapcsolatos munkát keresni neki. Jó játékot, én is nagyon szeretem a játékot.
Próbálj meg másik munkát szerezni neki, hátha ...
:)
Tudom, hogy mi az a sims, de ezen a kérdésen akkorát röhögtem :)) Olyan érdekesen adta ki magát :)
Lehet, h nem akar dolgozni, nem? :)
Drága Katám szia:)))
Judit hidd el,depis!!!!!!
hívj telefonon hozzá gondozót;-)
ha jól emlékszem nincs szabadnapjuk
(sz*r nekik) :)))
depis, vszinü, ahogy Csillu mondta. Szórakozzon kicsit, aztán mehet dolgozni.
Nálunk miért fordítva van?! :D
en meg nem is jatszott az 1-et,en mindjart a 2-el kezdtem..
de szerintem is lehet,hogy szabadnapos...
mondom,h depi!
nekem ezért nem ment!!!
szia, en mar regen el is felejtettem, a Sims 1-et.
en mar a 3. jatszottam, de mar azt se, mert nincs ra idom.
ha nem megy el,neked kell elkuldened.
kattints a kocsira, mikor odaer a haz ele,es akkor el kell mennie.
ha nem sikerul ,szolj!!
Judit!!!
lehet,h depressziós!ha van telefonod hívj hozzá lelki segélyt...
nekem ezért nem ment!
próbáld meg:D
További ajánlott fórumok:
- Londonba szeretnénk menni dolgozni! Érdemes?Könnyen lehet kint munkát találni? Szállással mi a helyzet?
- Szerintetek ha mekiben fogok dolgozni, az fizikai munkának számít? Ha odafigyelek a kajára, lehet ettől a fajta munkától fogyásra számítani?
- Könnyű fizikai munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, egyre csak lassulok, miért?
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Ha a lányom skarlátos, én megfertőzhetem vele a munkatársaimat, ha dolgozni megyek?
- Szeretnék a Dunántúlon dolgozni, főleg a Balaton környékén, szoktatok idénymunkát vállalni? vagy éveset?