Szeretnék a Dunántúlon dolgozni, főleg a Balaton környékén, szoktatok idénymunkát vállalni? vagy éveset? (tudásbázis)
11. monácska30
2009. okt. 7. 20:44
köszönöm, hiszen minden infora szükség lenne
10. Awela (válaszként erre: 9. - Monácska30)
2009. okt. 6. 20:47
Annyit tudok tenni, hogy nézek neked az otthoni újságokban munkát és átküldöm. Nálunk főleg Siófokon és Balatonlellén hirdetnek szakács melót.
9. monácska30
2009. okt. 6. 11:20
az Alföldön felénk nem igazán reklámozzák a Dunántúli munkákat, ezért kértem itt segítséget és persze a legjobb környező városokat
8. Awela
2009. okt. 6. 06:56
Én is csak ugyanazt tudom mondani. Tavasszal, nyáron tele vannak az újságok neked való munkával, de a legtöbb idénymunka.
Én is dolgoztam otthon 4 évig nyáron, egy utazási irodában, diákként. Azóta én is felvándoroltam Pestre a suli meg a több munka miatt.:)
7. 3697406b65
2009. okt. 5. 21:33
Szia!
Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, a Balcsin nyáron találsz csak munkát...Esetleg a nagyobb szállodákban télen, de ott is inkább a "bevált" embereket tartják meg, és újakat szezonra vesznek fel. Én egyébként 4 szezont dolgoztam végig a Balatonon, de mindig nyáron. Nekem felszolgáló a szakmám. Ha a Dunántúlt szeretnéd, javaslom neked Székesfehérvárt, nagyon sok szakácsot keresnek. Nekem jár a hírlap, ha látok valami jót és szeretnéd, akkor elküldöm neked. Én itt lakom.
6. manduli
2009. okt. 5. 21:25
Én itt lakom a Balcsitól nem messze tényleg azt sokszor írják hogy egész évre keresnek embert de nem egy ismerősöm járt már ezzel pórul! Tavasszal válogatni lehet annyi van és ki tudod választani a neked leg megfelelőbbet!! Egyébként 2 testvérem is vendéglátós bár ők felszolgálók de mind a ketten Pesten dolgoznak! Az albérletet a hugom pedig nem egyedül fizeti! Interneten talált magának lakótársat! Szerintem nagyon rizikós és nagyon féltettem de neki eddig még sikerült!!
5. 6208ad5eaa
2009. okt. 5. 21:17
én a helyedben szakács létedre kimennék az Alpokba jön a sí szezon, ha tudsz németül simán felvesznek síparadicsomokba most keresnek munkásokat konyhára
4. monácska30
2009. okt. 5. 21:14
annyi ember felvándorol Pestre, miből fizetik az albérletet, amúgy sokszor írják hogy éves állás, itt mire gondolnak akkor? tavasszal mennék én is ,de info kellene
3. manduli
2009. okt. 5. 21:10
Szia! Nem ilyenkor kell a Balcsira jönni hanem a nyár elején!! Ilyenkor már bezárnak az üzletek! Aki amyárom a parton dolgozott az télen vagy a környéken vagy Pesten keres állást!!
2. monácska30
2009. okt. 5. 21:06
szakács vagyok ,de nem merek elindulni egyedül ,lenne valaki segítségemre?
1. monácska30
2009. okt. 5. 21:05
Szeretnék a Dunántúlon dolgozni, főleg a Balaton környékén, szoktatok idénymunkát vállalni? vagy éveset?
További ajánlott fórumok:
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Kalocsán és környékén lakók
- 1995 környékén volt egy fürészelős szám techno féle. Tudja valaki az előadót?
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)