1995 környékén volt egy fürészelős szám techno féle. Tudja valaki az előadót? (tudásbázis kérdés)
Ez az:) köszi... én ezt a verziót nem ismertem, gondolom ez az eredeti, és valami remixet ismerek én. Igy már könnyebb lesz megkeresem azt amire én gondolok, és akkor belinkelem nektek:)
NAGYON KÖSZÖNÖM:)
uracskám tippje:
The Outhere brothers - Don't stop wiggle
csak ebben se fütyülés, se fűrész.
esetleg valami remixe is.
Szöveg:) dont's move, dont't move vido vido dont's move:) hát ez tudom hogy nem lett annyira angol de ezt lehet érteni:)
Modo: Eins, Zwei, Polizei c. száma is akkor volt sláger, ezt is megtaláltam ahogy keresgetem a youtubon. Közel vagyok a kereséshez de az mégsem kerül elő.
A vicces, hogy bátyámat is nyaggatom és azt mondta hogy egyszer már megtaláltam mert még mondtam is a szám címét.. hülye fejjel akkor nem raktam be kedvencekbe:S
Figyu, próbáld meg úgy keresni a youtube-on, hogy azt írod be a keresőbe, hogy 1995 top disco vagy valami hasonlóképp mint itt
Hátha.
Őszintén szólva nem tudom mennyire játszották a rádiók. Nem hallgattam rádiót abban a korszakomban.
A discokba tuti játszották
bocsánat, bocsánat, nem vagyok mindig net közelben.
Techno.
Vadul keresem én is. Lógok a youtube-on behozom pl a cherry coke-ot hogy hátha onnan tovább enged akkori kori slágerekhez.Sokat találok, aminek örülök de ezt nem sikerül sehogysem:S
Köszönöm a hozzászólásokat, és a linkeket.
Nem találtam meg közöttük:(
Annyi rémlik, hogy a cherry coke zenéje környékén volt sláger ez is, legalábbis nekem úgy van felvéve még magnós kazettára.... de azt sem találom.
Fütyülnek is a számban, elég dallamos a zenéje. Hátha ez segítség.
További ajánlott fórumok:
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Kalocsán és környékén lakók
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Debrecenben vagy környékén tud-e valaki olyan nőgyógyászt aki feedback technológiát alkalmaz?