Tetszik a munkahelyemen dolgozó targoncás. Hogyan hívjam fel a figyelmét, hogyan kerüljek hozzá közelebb? (beszélgetés)
Dicsérd meg a kipufogóját, attól elérzékenyül tuti.
Ha elektromos a mákkiná, akkor jöhet a B-terv.
Nem tudom nem emlékszek dolgokra :(
Kiesett egy rész az életemből.
Én elnyomtam magambab amit éreztem hogy hátha századszorra is de javul a házasságom meg a gyerekek miatt de már bemtudom ezt kontrolálni...
Ráadásul azt hiszem egyoldalú hisz neki is párja van. Napokba itthon és anyumbak nyiltan kimondtam mit érzek nem fogadják el nemtudom hogy lesz tovább max. megbolondulok-bár lehet tul vagyok ezen már-na jo nem de a nap 24 orája körülötte forog alig alszok.
Hibákért bocsi de telorol cagyok
Te mennyire kerülöd saját magad?
Kiderítetted hogy mi az oka annak hogy kerül téged?
Te félsz valamitől vele kapcsolatban?
Te félsz valamitől magaddal kapcsolatban?
Vagy ez csak az ő félelme veled kapcsolatban?
Mások hozzáállását nem nagyon tudod megváltoztatni, viszont a sajátodét igen.
Az emberek mindig a belső lelki állapotunkra reagálnak tudattalanul, hiába vagyunk szépek, jók és okosak. Ha belül zavarodott vagy, akkor ők erre fognak reagálni őszintén, vagy kevésbé őszintén. De meg lesz a véleményük rólad.
A lelkiállapotod mindig annak a függvénye hogy mennyire vagy összhangban saját magaddal.
Ha nem vagy, akkor taszítóvá válsz. Ha igen, akkor vonzóvá válsz. És a legtöbbször a belső diadalmaskodik a külső dolgok felett.
Akit kedvelek kerül engem.
Mert ő mást kedvel akkor ez az ördögi kör.
Nekem is ez volt az első gondolatom, de nem rosszindulatból. Nekem ugyanis így sikerült anno felhívnom drága Zoli figyelmét:DDDD Első napom volt, senki sem szólt hogy figyeljek a targoncásokra, és szó szerint elé léptem. Ő sokkot kapott, én meg majd el süllyedtem, hogy hogy is lehetek ennyire béna:DDDDDD
Na de én szerintem semmiképp se tapadj rá, ne lássa hogy oda vagy érte meg vissza. A pasik tényleg azt szeretik ha egy nőért küzdeni kell. Ha esetleg segítened kell neki, az jó kiindulópont arra hogy beszédbe elegyedjetek, a többi onnantól úgyis elválik... Drukkolok!:)
Egyszerű a képlet.
Akit kedvelünk annak a közelébe megyünk, akit nem kedvelünk, azt elkerüljük.
Akit kedvelünk, azzal a lehető legegyszerűbb módon kapcsolatot teremtünk, akit nem kedvelünk, azzal a lehető legegyszerűbb módon megszakítjuk a kapcsolatot.
De ha mindig azt kerülöd akit kedvelsz, akkor gáz van...
Ülj fel a villájára
:)
Szemezz vele az mindig bejön
Üttesd el magad!!! :P
Csak vicc volt!!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)