Ebben az a furcsa, hogyha én vidéki házat keresnék, akkor a "Termék helye: Budapest" szöveg olvasva nem is nézném tovább a hirdetést! Hülyén van ez kitalálva. :-(
Jaja!Tuti nem tiszta a pasi!Én is néztem mikor megláttam.
A méret azért így lett meg adva,mert ilyen nem volt a választhatók közt és nem engedett tovább lépni csak ha valamit jelöltem.De a leírásban minden benne van.
nem mert a leírásban benne van a pontos hely.Nem engedte hogy Kunbaját írjak,mert én Budapesti vagyok és ide szól a regelés is.Ez a cím szerepel a teszen szállítási címnek.Gondolom ezért nem engedte a változtatást!
De a leírásban egyértelműen benne van hogy hol a ház.Bár ezek után én már semmin sem csodálkozom!!
Bent van a leírásban, hogy az ár a megtekintést képezi. E miatt nem fenyegtőzhet szerintem. De próbáld meg törölni a licitet, aztán meg a terméket is, mert ilyenekbe mindíg belefuthatsz, a következőkben tedd bele a termék megnevezésébe már, hogy megtekintés!!!
Már nem tudom pontosan hogyan csináltam, de volt egy tonik, amit el akartam adni. És elég olcsón, pár száz forintért kelt volna el. És rámentem valami olyasmire, hogy aukció idő előtti lezárása. És az összes licitet törölte.