Testvérem jogosan szól bele a dolgaimba? Már kezd idegesíteni (beszélgetés)
Tök jó, ha valaki manapság nem a gyorstalpalót választja:)
Ha ez tetszik, csináld!
Miért nem próbálsz meg beszélni vele erről??
Vagy vkivel, aki ismer benneteket. Egy kívülálló sokszor reálisabban látja a helyzetet.
Akkor valószínűleg "csak" azt hiszi, hogy az a jó, amit ő gondol.
Nálunk anyám ilyen.
Van, hogy az ember jót akar a másiknak, csak azt felejti el, hogy a másik egy másik életet él, másik egyéniséggel és nem az övével.
Sajnos megváltoztatni nem tudod, de ha ragaszkodsz az elképzelésedhez előbb-utóbb fel fogja adni.
Nem lehet, hogy a hangsúly vagy stílus miatt sértődött meg és nem azon, hogy nem akarsz kozmetikusnak tanulni??
Egyébként ha valóban ezt szeretnéd, akkor ne hagyd magad.
Ha rossz döntést hozol, az a Te választásod eredménye + ami jó az egyik embernek, az nem biztos, hogy a másiknak is jó.
Úgy döntöttem, hogy elmegyek szakmát tanulni, nővér képzésre megyek, 3 éves, sok gyakorlatunk lesz,és színvonalas a képzés.Testvérem azzal zaklat, hogy ez helyett a 3 éves képzés helyett miért nem megyek el gyorstalpalóra, tudjátok ilyen pár hónapos valamire, pl kozmetikusnak.Szerintem az ilyen pár hónapos valami semmit sem ér,ismerek sok ilyen embert, aki ilyet végzett és nincs munkája.
Ezt elmondtam a testvéremnek, meg megkértem, hogy ne szóljon bele a dolgaimba, erre megsértődött.
További ajánlott fórumok:
- Szüleim halála utána a 4 testvérem kirakhat a házból?
- Gyülölöm a testvéremet mit tegyek?
- A szüleim elhanyagolják a testvéremet?
- Miért idegesítenek az emberek? (Munkahely)
- Teherbe estem 4 év után, miért így reagál a testvérem?
- Szerintetek miért van az egy párkapcsolatban, hogy ami még az elején nem idegesített vele kapcsolatban az az idő múlásával egyre jobban? :(